Seizoen nu pas echt van start?

Seizoen nu pas echt van start?

Het interlandweekend is voorbij en de competitie gaat weer hervat worden. Of kunnen we zeggen dat onze competitie nu pas echt van start gaat? De afgelopen 10 dagen waren voor mij het ideale moment om daar eens even over na te denken op het eiland Mallorca.

We zijn inmiddels vijf wedstrijden bezig maar toch kun je zeggen dat de competitie nu pas echt gaat starten. Er mogen geen spelers meer van club wisselen en met de huidige selecties moet het tot in ieder geval Januari gaan gebeuren. Vanaf mijn strandstoel kon ik heerlijk meekrijgen wat er bij FC Eindhoven nog allemaal zou gebeuren op transfergebied. Uiteindelijk viel dat reuze mee. Enkel Rai Vloet kwam over van stadsgenoot PSV. Toch haalde men na de transferdeadline ook Nicky Kuiper nog binnen. Nicky een linksback, die ondanks al zijn talent, een grote carrière in het water zag vallen. Vele (knie) blessures speelde hem enorm parten en laten we hopen, voor zowel de club als Nicky, dat die nu achterwege blijven. De grootste verrassing was misschien wel dat Jinty Caenepeel niet de transfer kreeg waar hij wel op hoopte. De strijd die er de afgelopen maanden was tussen de club en Jinty lijkt achterwege en hij zit zelfs morgen tegen MVV alweer bij de selectie. Al met al ziet de wereld er voor trainer Simeoniz dus ineens heel anders uit. Geen spelers meer vertrokken en de selectie kunnen versterken. Het blauwwitte legioen durft weer te dromen.

MVV komt op bezoek

De 1e tegenstander na de “deadline” is het Maastrichtse MVV. Dat leed wel een pijnlijke nederlaag op transfergebied. Smaakmaker Jordy Croux werd door Willem II weggeplukt. Dat zal de formatie uit Limburg zeker gaan merken. De ploeg uit Maastricht is de competitie echter wel goed begonnen, met 10 punten uit 5 duels doet de ploeg goed bovenin mee. De laatste jaren is MVV een tegenstander die ons wel ligt. De laatste 7 duels tegen MVV werden allemaal gewonnen, morgen dus graag nummer 8!

Alle supporters erachter

Zo kunnen we dus stellen dat het seizoen voor FC Eindhoven morgen pas echt gaat beginnen. Laten we er als supporters dan ook massaal achter gaan staan, dat steuntje in de rug zijn wat onze jongens echt wel kunnen gebruiken en dan kunnen de komende 33 wedstrijden nog wel eens iets heel moois gaan opleveren!

In voor en tegenspoed, ALWAYS SUPPORTING!!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.