Seizoen ten einde

Seizoen ten einde

Het heeft even geduurd voordat de site weer up-to-date zou zijn. Na de uitschakeling tegen NAC, die onnodig was, kon even de kracht niet gevonden worden om aan de site te werken. Nu het seizoen er definitief op zit (op wat rechtszaken na…) werd het toch maar eens tijd weer wat te plaatsen.

Het begon zo mooi met een prachtige 1-0 zege in de thuiswedstrijd tegen NAC. Waar ons stadionnetje uitpuilde met 4.700 toeschouwers, waar het al vroeg gezellig was en die door sommige bestempeld werd als een van de mooiste wedstrijddagen van de afgelopen jaren. Pinkstermaandag was alles een stuk minder, het uitduel werd onnodig met 2-0 verloren en de halve finale zou het eindstation zijn voor onze club.

Ondanks de teleurstelling en het gevoel van weer (net) niet, kunnen we toch trots zijn op onze club. De supporters in het uitvak bleven ook tot de 90e minuut achter de jongens staan, sommige onthaalde de spelersgroep zelfs bij terugkomst in Eindhoven. Wederom behaalde de ploeg een top 5 notering. Wederom won de club een periodetitel. Een rijtje met Sparta, VVV, NAC, FC Eindhoven en Go Ahead Eagles mag er zijn. Komend jaar zal de club wederom gaan voor een plek in de playoffs, of een plaats bij de top vijf dan weer realistisch is gaan we zien. Met de Graafschap/Twente, Cambuur, NAC, VVV en Volendam zal er in ieder geval flinke concurrentie zijn.

Geef een reactie

3 Reactie(s)

 1. Avatar
  mei 24, 2016

  Ja, ik snap het wel dat je even geen zin had om te schrijven.
  Zelf heb ik ook zeker een week lopen balen, er had veel meer ingezeten. Zeker toen ik NAC in de finale zag prutsen tegen W2. Daar hadden wij ook kunnen staan.
  Al met al toch een goed seizoen, alleen wordt het een keer tijd dat de club echt een prijs pakt.
  Hopelijk blijft dit elftal grotendeels intact, want alleen met een ingespeeld elftal pak je prijzen.

 2. Avatar
  mei 24, 2016

  Dank je Narris

 3. Avatar
  mei 24, 2016

  Goede weergave webmaster! Seizoen 2015-2016 werd gezaaid, en komend seizoen moet er worden geoogst!