Statistieken website 2015

Statistieken website 2015

Het nieuwe jaar is begonnen, nieuwe doelen zijn door iedereen weer gesteld. Zo hebben ook wij als website www.eindhoven1909.nl onszelf een doel gesteld. In 2016 willen wij 100.000 bezoekers op onze website krijgen. In het verleden al wel eens gelukt (In de jaren 2010, 2011, 2012 en 2013), echter door de opkomst van de diverse Social Media (denk aan Facebook en Twitter) is dat de laatste jaren ons niet meer gelukt. Wij hopen door de goede resultaten van onze club, de groei van het aantal supporters, het up-to-date houden van onze website en de discussies/meningen op het gastenboek deze groei weer te bewerkstelligen. Jullie als vaste bezoekers kunnen daar natuurlijk ook bij helpen. Deel de website met vrienden, familie en supporters!

Terugblik op 2015

In 2015 kwamen 81.744 bezoekers op onze website. Uiteraard horen wij nu mensen denken, ja ik kijk 3x per dag! Dat kan kloppen want uiteindelijk waren dit 20.376 unieke bezoekers. Gek genoeg zat de piek in Juli (9.016 bezoekers), terwijl het seizoen dan juist stil ligt. Blijkbaar kunnen onze bezoekers niet zolang zonder de club en probeert men achter elk nieuwtje te komen. Wat verder opvalt is de stijging van het aantal bezoekers via mobiele telefoon. Blijkbaar bevalt onze mobiele website dus erg goed!

Wat ons verder opviel:

80,4% van onze bezoekers komt op onze website via de directe link/adressering. 9,2% via zoekmachines (bv Google) en 10,4% komt bij ons terecht via links op andere websites (veruit het grootste gedeelte via de officiële website van FC Eindhoven)

Ook wel leuk om te zien is welke trefwoorden/trefzinnen bezoekers gebruiken om op onze website terecht te komen, hieronder volgen er een aantal:

  • FC Eindhoven Forum
  • FC Eindhoven gastenboek
  • Eindhoven 1909

Maar de meest opvallende waren toch wel de onderstaande drie:

  • Bouwstenen FC Eindhoven
  • E-mail van Kees Lepelaars
  • van Gerwen keeper

Een nieuw jaar en dus nieuwe kansen. Wij hopen op de 100.000 bezoekers, in Januari 2016 zullen we zien of we hierin zijn geslaagd!!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.