Typische 0-0 wedstrijd, toch verloren..

Typische 0-0 wedstrijd, toch verloren..

FC Eindhoven heeft afgelopen vrijdag in Venlo een 1-0 nederlaag moeten slikken. De thuisploeg won dankzij een eigen doelpunt van Milan Massop.

Veel was er niet te beleven in Venlo. De ca. 80 meegereisde supporters hadden wel wat warmte kunnen gebruiken in de koude Koel. Het tempo lag laag en beide ploegen hadden moeite om echt uitgespeelde kansen te creëren. De thuisploeg was wel een enkele keer dichtbij een treffer maar op die momenten stond Ruud Swinkels of de paal in de weg. De enige echt grote mogelijkheid die Eindhoven had kwam net na rust. Caenepeel veroverde de bal rond de middenlijn, besloot de turbo aan te zetten, maar kreeg de bal met links niet op het doel van VVV. Nadat Massop met een eigen doelpunt VVV op 1-0 had gebracht probeerde Eindhoven wel druk te zetten maar werd het nooit echt heel gevaarlijk. Een 0-0 was waarschijnlijk een iets betere uitslag geweest voor dit duel.

Aanstaande vrijdag wacht koploper Go Ahead Eagles, dat kreeg in Oss verrassend met 3-0 klop en zal dus thuis wel iets willen rechtzetten. Aan de ploeg van van der Gaag de taak om dat te gaan voorkomen!

fotoverslagje van de wedstrijd tegen VVV is hier te zien >>>

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.