Uithuilen en opnieuw beginnen

Uithuilen en opnieuw beginnen

Na wederom twee harde nederlagen, thuis tegen Fortuna (1-3) en gisteren de kansloze nederlaag uit bij Jong Ajax (4-0) is zelfs bij de meest optimistische supporter het laatste sprankje hoop op een aangename seizoensafsluiting verdwenen.

Met in dit seizoen nog negen wedstrijden voor de boeg, en de daarbij behorende huidige vorm, zullen het vooral wat wedstrijden voor de statistieken zijn. Om vervolgens, met zijn allen, te gaan hopen dat na de zomer weer alles anders gaat worden aan de Aalsterweg.

Over het gekozen beleid is de laatste weken en maanden al genoeg gezegd en geschreven. Iedereen kon zijn/haar mening geven op de forumavond. Vanaf nu zullen we vooral (positief kritisch) gaan volgen wat dat beleid ons komend seizoen gaat brengen.

Laten we dan ook vooral afspreken dat we in Februari 2019 weer allemaal op de forumavond bijeen gaan komen om daar dan te bespreken wat het (nieuwe) beleid ons werkelijk heeft gebracht. Gaan we dan de complimenten kunnen overbrengen? Of nemen we dan afscheid van deze visie? Koffiedik kijken nog op dit moment.

Voor nu is het dan ook vooral uithuilen en in de zomer opnieuw beginnen. Blauwwitters hebben in al die jaren wel meer te verduren gehad. In goede en in slechte tijden, voor altijd blauwwit!

Geef een reactie

1 Reactie(s)

  1. Avatar
    maart 13, 2018

    Jammer, want het duurt nog lang voordat er (hopelijk) weer wat voor de trouwe supporters te genieten valt.
    Maar inderdaad, we hebben wel meer slechte periodes overleefd en een echte supporter laat zijn kluppie nooit in de steek.