Van Veldhoven naar Roda, haalt nog wel een 3e versterking

Van Veldhoven naar Roda, haalt nog wel een 3e versterking

Harm heeft mogelijk met één van zijn laatste acties voor de club een derde speler weten vast te leggen. Opnieuw maakt een jonge speler van Club Brugge de overstap op huurbasis naar de Aalsterweg. Ditmaal gaat het om Jellert van Landschoot.

Harm van Veldhoven naar Roda JC

Na het weekend zal wel duidelijk worden dat van Veldhoven definitief naar Kerkrade vertrekt. Het Eindhovens Dagblad meldde gisteren al dat het aannemelijk is dat hij komende week in Kerkrade zal worden gepresenteerd. Naast een nieuwe hoofdtrainer kan de club dus ook op zoek naar een nieuwe technisch manager. Een extra uitdaging wacht er nu vier weken voor de start van de voorbereiding.

Jellert van Landschoot 

Waarschijnlijk zal het aantrekken van Jellert van Landschoot dan de laatste actie zijn van Harm van Veldhoven. De 19 jarige Belg komt voor een jaar over van Club Brugge. Ook deze jongeling is een international van België onder 19 en speelde afgelopen jaar namens “Jong Club Brugge” wedstrijden in de UEFA Youth League. Met de linksbenige Jellert haalt men een middenvelder met een enorme drive en loopvermogen.

Welkom Jellert!

 

foto via www.fc-eindhoven.nl 

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.