Vertrouwen terug zien te krijgen

Vertrouwen terug zien te krijgen

Kin omhoog en vertrouwen terugwinnen

Na de deceptie van afgelopen vrijdag, waar Volendam met 0-1 te sterk was, moet de blik vanaf nu alweer gericht zijn op de volgende wedstrijd. In Waalwijk treffen we dan RKC waar we ons seizoen terug op koers moeten gaan zetten.

In de voorbereiding zagen we de kwaliteit van deze ploeg, die kan niet ineens verdwenen zijn. Zonde vooral dat de eerste presentatie voor het thuispubliek geen positieve is geworden.

Versterkingen

De roep om versterkingen hoor je steeds meer. Ikzelf ben nog altijd van mening dat er drie directe versterkingen nodig zijn om bovenin mee te gaan draaien. Aan Harm van Veldhoven de taak om de selectie niet alleen in de breedte te versterken maar ook met specifieke kwaliteiten. Mogelijk is de vrijdag vastgelegde Tibo vandeVelde er hier alvast 1 van.

Support

Hoe moeilijk het ook is na afgelopen vrijdag (ook ik ben er nog steeds ziek van) we zullen als supporters nu een extra tandje bij moeten zetten. Het steuntje in de rug van de spelers zullen wij nu moeten zijn, het vertrouwen heeft een deuk(je) opgelopen, aan ons om dat uit te deuken! Vrijdag is immers een nieuwe kans op 3 punten met een uitduel tegen RKC op het programma. Laten we er samen voor zorgen dat de spelers daar op onze steun kunnen rekenen! Inschrijven voor de bus doe je via www.fceuitkaarten.nl

Tot vrijdag!

Geef een reactie

1 Reactie(s)

  1. Avatar
    augustus 17, 2016

    Correcte weergave webmaster! Het komend weekend van we 6 punten noteren zegt deze optimist