Voor drie punten naar Deventer!

Voor drie punten naar Deventer!

Ondanks dat de ploeg van Mitchell van der Gaag het morgen nog moet doen zonder een aantal vaste krachten gaat de ploeg in Deventer op zoek naar drie punten. N’Toko, Gunst, Durwael en Mitrovic zijn nog geblesseerd en Swinnen is geschorst. Van Hout daarentegen is wel weer terug in de selectie en ook Vink sluit weer aan.

Thuis ongeslagen

Het zal geen gemakkelijke pot gaan worden. De Go Ahead Eagles verloor in de vernieuwde Adelaarshorst nog geen enkel punt. Telstar (5-0), Achilles’29 (3-2), jong Ajax (2-0), Sparta (2-0), Almere City (4-1) en Dordrecht (3-0) kregen allemaal klop. Indrukwekkende cijfers dus 6 wedstrijden 18 punten en een doelsaldo van 19 voor en slechts 3 tegen.

Steun van de supporters

Tevens kan de club dit seizoen rekenen op de steun van de achterban. Het stadion zit elke thuiswedstrijd goed vol en ook tegen FC Eindhoven zullen er ruim 10.000 toeschouwers zitten. Onder die 10.000 zullen er echter ook ruim 100 Eindhovenaren zitten. Laten we hopen dat na 90 minuten juist die 100 te horen zijn!

Selectie voor het duel

Tom Boere, Dario van den Buijs, Jinty Caenepeel, Fries Deschilder, Junior dos Santos, Joris van Gerwen, Thomas Horsten, Roald van Hout, Anthony van de Hurk, Tom van Imschoot, Anil Koç, Chiel Kramer, Stijn Lamers, Christopher Mandiangu, Milan Massop, Ivo Rossen, Ruud Swinkels, Jari Vandeputte, Wouter Verstraaten,Wimilio Vink, Sebastiaan de Wilde.

Last minute mee?

Mocht je net als 100 Eindhovenaren er toch nog bij willen zijn dan is dit nog mogelijk. Er is nog plaats in de bus (kaartje te koop via www.fceindhovenfanstore.nl , we vertrekken om 17.30u). Maar ook met eigen vervoer is dit mogelijk, vrijdag tussen 09.00 – 16.30u zijn er nog kaarten te koop aan de administratie van het Jan Louwers Stadion. Tot morgen!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.