Weer een weekje verder..

Weer een weekje verder..

De voorbereiding is in volle gang en ook afgelopen week gebeurde er weer het een en ander bij onze blauwwitte trots. Een kort overzichtje zo’n maand voor de competitiestart:

Flinke score in Valkenswaard 

FC Eindhoven speelde afgelopen zaterdag het 1e oefenduel van dit seizoen op Nederlandse bodem. In Valkenswaard werd vv Valkenswaard met 1-11 verslagen.

Sprockel verlaat FC Eindhoven

Afgelopen maandag werd bekend gemaakt dat Civard Sprockel de club heeft verlaten. In onderling overleg werd zijn contract ontbonden. Wij wensen Civard nog veel succes in de toekomst.

Twee jeugdspelers naar de A-selectie

Tegenover het vertrek van Sprockel staat de “komst” van twee jeugdspelers. Joran Vermeulen en Jarno Janssen sluiten vanuit de eigen jeugdopleiding aan bij de selectie van het 1e team. Dat zien we natuurlijk graag, lokale jongens die doorgroeien vanuit de eigen jeugdopleiding. (Gelukkig hebben we die weer!)

FC Eindhoven speelt gelijk tegen Willem II 

Afgelopen woensdag speelde FC Eindhoven een oefenwedstrijd in Loon op Zand. Tegenstander was Willem II. Lang leek het erop dat FCE het duel met 0-1 zou winnen. Toch kwam Willem II in de slotfase nog op 1-1. Van Landschoot zorgde voor het Eindhovense doelpunt.

Doelman Guy Smit zwaar geblesseerd

In het oefenduel met Willem II raakte de jonge doelman Guy Smit zwaar geblesseerd. In de slotfase kwam hij ernstig in botsing met een Tilburgse aanvaller waarbij Guy zijn been op twee plaatsen heeft gebroken. Wij wensen vanaf deze plek Guy enorm veel sterkte toe!

Kevin van La Parra twee weken op proef

De komende twee weken is vleugelspeler van La Parra op proef. Vorig seizoen was hij jeugdspeler van Excelsior.

Zaterdag oefent FCE tegen Roda JC

Morgen oefent Eindhoven om 18.00u in het eigen Jan Louwers Stadion tegen Roda JC.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.