Wie gaat de nieuwe trainer worden?

Wie gaat de nieuwe trainer worden?

Het is inmiddels alweer eventjes geleden dat Moniz en FC Eindhoven besloten uit elkaar te gaan. Voor het nieuwe seizoen is men dus hard op zoek naar een opvolger. Volgens het Eindhovens Dagblad van afgelopen vrijdag is er inmiddels een topfavoriet en hoopt men daar binnenkort mee rond te komen.

Laten we er dus maar eens een poll tegenaan gooien. Wat voor trainer zie jij graag komen?

Geef een reactie

25 Reactie(s)

 1. Avatar
  juni 23, 2017

  Denk dat de poll ook wel laat zien dat de keuzes aardig wisselend zijn. Als zelfs de 3e optie nog 21% van de stemmen krijgt.

  Als we uiteindelijk resultaten boeken maakt het niemand meer wat uit 😃

  Ps. Met d-vakker eens dat fijn is dat er hier eindelijk weer wat gediscussieerd gaat worden door meerdere supporters. Daar is de website uiteraard ook voor.

 2. Avatar
  juni 23, 2017

  Geen gezeik Karel, alleen een andere zienswijze/voorkeur. Mooi toch dat we daar op deze plaats over van gedachten kunnen wisselen?! Uiteindelijk willen we allemaal het beste voor onze club, een gezellige vrijdagavond, wekelijks een goede pot voetbal en aan het eind van het seizoen meedoen met het toetje. En over een paar jaar Brussel, München en Madrid 🙂

 3. Avatar
  juni 23, 2017

  Wat lopen we toch te zeiken!
  Wat maakt het uit hoe oud een trainer is, het gaat om de klik met de groep. Jan Poortvliet was ook niet de jongste maar had wel een klik en liet ze beter voetballen naar kunnen.
  En Gert is ooit buiten gegooid bij clubs, dat zegt niks v Gaal, Hiddink en Mourinho ook.
  Geef ze een kans net als Ling het blijft altijd een gok.
  Wat ik erger vindt is,dat Harm 2 weken geleden bezig was met Molenaar naar fce te halen,en die dan mee naar Roda neemt.
  En dan zeggen sommige nog hij was goed bezig met de club Pff
  Dan heb je de club echt netjes achtergelaten, een puinhoop hebben ze er van gemaakt samen.
  Ik kan niet wachten , dat de competitie maar weer snel begint.

 4. Avatar
  juni 22, 2017

  Die man heeft nog niet eens ooit samengewerkt met Tscheu La Ling. Waarom zou dit geen hele goede keuze kunnen zijn. Hij is welkom.

 5. Avatar
  juni 22, 2017

  Hij ligt nog niet vast toch. En zodra hij rond zou zijn gaan we over een tijdje pas kunnen beoordelen of het een goede zet is. En als mensen van 56 jaar al moeten worden afgeschreven dan heb ik medelijden met mijn vader. Die zwoegt ook elke dag nog om zijn werk goed te doen. En daarbij is hij juist goed in de omgang met jongeren. Denk dat dat voor Gert Kruys ook kan gelden.