Winst op Go Ahead en Helmond Sport

Winst op Go Ahead en Helmond Sport

Het heeft even geduurd voordat we weer een site update konden doen maar hier is die dan. Intussen hebben we twee duels op rij gewonnen, de derby tegen Helmond (3-2) en het uitduel bij de Go Ahead Eagles (1-3). Vanavond wacht in het eigen stadion Almere City, dit alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Play-offs zijn al een tijdje niet meer haalbaar maar het seizoen goed afsluiten is na de hectische maanden toch ook wel iets belangrijks geworden.

Goed nieuws vanuit de club

Na veel slecht nieuws kwam er vandaag eindelijk weer eens goed nieuws vanuit de club. Mouwsponsor Personato heeft het contract met twee jaar verlengd. Een belangrijk signaal in deze tijd. Ook na twee mindere seizoen blijven ze achter de club staan.

Verder liet het Eindhovens Dagblad gister weten dat Ruud Swinkels en FC Eindhoven de intentie hebben met elkaar door te gaan. Met de (waarschijnlijke) metamorfose op spelersgebied is het fijn om te lezen dat enkele vaste waardes bij de club blijven.

Laatste thuiswedstrijd van het seizoen

Vanavond dus het thuisduel met Almere City. Voor diverse jongens een laatste thuisduel in het Jan Louwers Stadion. Het weer is perfect dus een ideaal moment om vanaf 17.00 uur een biertje te komen doen in Cafe1909. Aansluitend gaan we om 20.00 uur voor de derde zege op rij!

Tot vanavond!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.