Zwakke pot en nederlaag in Den Bosch

Zwakke pot en nederlaag in Den Bosch

FC Eindhoven heeft afgelopen vrijdag in Den Bosch weer eens een duel verloren. Na een goede reeks, die afgelopen week al eindigde met een periodetitel, was FC Den Bosch in eigen stadion met 3-1 te sterk voor onze jongens.

Na 10 minuten leek er niets aan de hand. Eindhoven kwam na een mooie aanval via Kastaneer op 0-1 en het uitvak riep ietwat arrogant TIEN TIEN TIEN. De arrogantie werd meteen afgestraft. Eindhoven verloor de controle over de wedstrijd en Den Bosch sloeg voor rust al twee keer toe, 2-1.

Na rust probeerde FC Eindhoven wel om voor de gelijkmaker te gaan maar was het vooral allemaal net niet. Den Bosch leek het vooral op de counter te willen beslissen, wat kort voor tijd uiteindelijk ook lukte. Zeldenrust benutte zijn snelheid en schoot de 3-1 binnen. FC Eindhoven met 0 punten terug naar huis.

Aanstaande vrijdag kan FC Eindhoven alweer voor revanche gaan. In het eigen Jan Louwers Stadion komt dan Telstar op bezoek. Een wedstrijd tussen twee clubs met interessante spelers op de vleugels. Het duel Caenepeel vs Tissoudali. Tot vrijdag aan d’n Aalsterweg!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.