Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

6.179 Reactie(s)

 1. Avatar
  juli 14, 2024

  Ik geloof heel erg in de jeugdopleiding en zou het mooi vinden als een aantal jongens daarvan gaan aansluiten. Ook gisteren lieten een aantal jeugdspelers zien de stap te kunnen gaan maken. Misschien een jaar waarin het met wisselende resultaten gaat maar het jaar daarop de vruchten daarvan te gaan plukken.

  Overigens andere speler waarbij ik denk dat komende zomer de transfersom betaald gaat worden. Sven Simons. Gaat een topper worden. Net zoals de Keersmaecker in zijn 1e seizoen niet het verschil kon maken om vervolgens de stap te maken naar basisspeler en nu bij Heracles een bepalende speler.

 2. Avatar
  juli 14, 2024

  Vraag is of Dorenbosch door het ijs is gezakt of dat Weijs hem totaal niet in zijn kracht heeft gezet(2-mans middenveld met veel ruimte in de rug omdat het centrum niet doordekt). Denk zelf eerder het laatste maar komend seizoen zal het uitwijzen.

 3. Avatar
  juli 14, 2024

  De nieuwe clubwatcher van het Eindhovens Dagblad is ook van mening dat de linksback goed gestart is aan de voorbereiding. Van mij mag El Bouchatoui gewoon blijven, iemand die een bal tenminste ergens neer kan leggen. Wat mij betreft veel betere optie dan Dorenbosch. Die vorig jaar echt flink door het ijs is gezakt.

 4. Avatar
  juli 13, 2024

  Wat een onzin Frank. El Bouchataoui speelde gewoon vandaag heel matig en viel wederom op door veel balverlies. Net als vorig seizoen na de winterstop. Het is niet voor niets dat hij weg mag en meer dan terecht.
  Eindhoven speelde zeker niet slecht vandaag en organisatorisch stond het best goed met enkele goede flitsende aanvallen. Tegenstander viel vooral 1e helft wel echt tegen ondanks de miljoenenselectie. De nieuwe linksback is in tegenstelling tot wat hier geschreven wordt verdedigend te licht getuige het feit dat hij eenmaal simpel gepasseerd werd door de buitenspeler. Aan de bal en opbouwend is het wel goed waardoor het lijkt alsof het een goede aanwinst is dus begrijp de opmerking wel maar verdedigend te kwetsbaar voor KKD niveau. Eerkelens viel op met paar goede voorzetten op maat waar Rottier mini.aal 2x uit had moeten scoren. Niet ontevreden maar oefenpotjes zeggen weinig.

 5. Avatar
  juli 13, 2024

  Sleegers is geblesseerd en Kokcu zit in het buitenland om een transfer af te ronden. En aan El Bouchouari gaan we nog veel plezier beleven. Is gewoon een prima voetballer die zijn in draai echt wel gaat vinden.

 6. Avatar
  juli 13, 2024

  Wedstrijd Al-Rayyan tegen de Fc bezocht.
  De Fc speelde in een 433 formatie met fris voetbal. In de 1e helft had Rottier heel veel kansen om te scoren maar dat lukte hem niet.
  Opvallend, Sleegers en Kokcu afwezig.
  De linksback Gyl y Muinos speelde sterke wedstrijd, zo ook Erkelens en Tyrese Simons, beide uit de jeugd.
  Er zit zeker toekomst in.
  El Bouchar speelde een ongelukkige wedstrijd zoals we gewend zijn.
  Opvallend aanwezig Amevor, als supporter van de Fc.

 7. Avatar
  juli 12, 2024

  Fijn om te lezen dat er toch weer een vleugje optimisme te voelen is. Zou voorlopig al blij zijn als de intentie om het publiek te vermaken op het veld te zien is.
  De wijze man heeft gelukkig nog niets van zijn welsprakendheid verloren.
  Dus zeg ik: Olé, Olé voor E.V.V.

 8. Avatar
  juli 12, 2024

  Gelukkig in ieder geval weer 433. Tegen Jong Ghana al meer aanvallen gezien als vorig jaar. Vond een enkele jeugdspeler het ook al goed doen. Dat geeft hoop voor de toekomst. Als je niet veel geld hebt moet je slim zijn. De jeugdopleiding kan mooie oplossing zijn.

 9. Avatar
  juli 12, 2024

  De leeuw staat in zijn hempie. Mijn gevoelsmatige blauwwitte betrokken is groter dan mijn leeuwenhart. Leeuwenpijn ken ik niet, wel blauwwitte. Na een nederlaag, onder het oog van Jan Louwers, heb ik als Dordts schaap de bokkenpruik op. Ik ben geen successupporter, want de Krommedijk liet ik links liggen, terwijl ik er nota bene als scheids daar pro Deo naar toe kan. Dan betaal ik liever voor onze blauwwitte jongens. Ik heb het beste zicht in het stadion, de hoogste plaats en evenwijdig aan de middenlijn. Wat wil ik nog meer. Een spannende aanvallende pot voetbal met kansen over en weer. En het liefst een overwinning in blessuretijd. Mijn verwachtingen zijn niet hoog, Dat is een beschermingslaagje tegen teleurstellingen.
  Krijgen we al kleur op ons gezicht? Als ik de spelerslijst zie, dan tel ik 3 kiepers, 5 verdedigers, 6 middenvelders en 4 aanvallers. Testspelers en jeugdspelers buiten beschouwing gelaten. Laten we bidden om een jeugdig groeibriljantje. Met name een scorende jonge spits is welkom. Van een fanatieke supporter hoor ik, dat Juul Leenhouwers, een vleugel, als hij de kans krijgt de sensatie van de KKD wordt. (ik ken hem niet). Ongezien ben ik hoopvol gestemd met de komst van Boris van Schuppen als aanvallende middenvelder schupt um erin en Schijndelnaar Sven Blummel het laat zien, Ik denk, dat Maurice Verberne achter zijn komst zit. En hopelijk laat Swerts zijn verborgen talenten zien en ontwikkelt de rode donderstraal Sven Simons zich. Is de pijn van Peijn voorbij en weer de robuuste verdediger. En kan de redelijk technische spits David Garden zich ontwikkelen op het gebied van fysiek, zich niet van de bal laten zetten, kaatsen, efficiency en zelfvertrouwen (poeh, is nogal wat)? En dat Maurice een goede sfeer weet te scheppen om er voor te gaan. En gaat onze Bart Verbruggen, Jort Borgmans, jongen uit Valkenswaard een eerlijke kans krijgen. (Willem Weijs had immers Jorn Brondeel gehaald, kiepte vrij goed, maar niet goed genoeg voor een transfer) En er is geen club in het zuiden…

1 616 617 618