Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.183 Reactie(s)

 1. Avatar
  augustus 10, 2020

  Ja dat weet ook ook wel, maar door daarover te blijven zeuren levert niets op. Ga uit van mogelijkheden en niet van wat er niet is. We missen creativiteit.in de spelersgroep. We wisten van het mogelijk vertrek van veel middenvelders en daarop.is niet geemancipeerd . We moeten dus slim zijn en slim omgaan met de middelen die er zijn en dat ontbreekt naar.mijn mening.

 2. Avatar
  augustus 10, 2020

  Hallo Dick. Als het spelersbudget zoals gemeld van 1,1 miljoen naar 750.000 euro gaat dan zal het voor een technisch manager niet meevallen. Die ziet echt wel dat er nog wat nodig is, maar hoe doe je dat als er geen geld is? Lopes wilde zelf niet verlengen dus die komt niet meer terug.

 3. Avatar
  augustus 10, 2020

  Het is goed dat Brandts positief is maar wij gaan met deze selectie geen periode pakken…
  We missen teveel creativiteit, kaj op 10 is (op dit moment) de beste oplossing en als men kiest om Winnie Vinnie een contract te geven, tja dan weet ik het ook niet meer
  Sleegers is ook maar de vraag wanneer deze fit is en hoe lang…

1 317 318 319