Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.847 Reactie(s)

 1. Avatar
  mei 08, 2021

  Nee Jur Wijsman. Die is niet goed genoeg.

 2. Avatar
  mei 08, 2021

  Hebben we in Jort Borgmans een goede jeugdige doelman klaarstaan?

 3. Avatar
  mei 08, 2021

  Swinkels is duidelijk in de krant. Die is nog niet overtuigd om volgend jaar te blijven. Als ze alleen aanvullen met jeugd snap ik hem wel.

 4. Avatar
  mei 07, 2021

  Ik denk dat iedereen smacht naar de zomer en de tijd dat we weer kunnen dromen van: een sterke selectie, een jonge gemotiveerde trainer, een “vol”stadion en mooie resultaten. Maar Jur, je hebt gelijk. Alle wedstrijden tellen mee en een mooi einde van de kompetitie zal doorwerken naar het volgende seizoen.

 5. Avatar
  mei 07, 2021

  Wat een lamlendigheid op dit boek. Hebben we ons uit het veld laten slaan, ondanks het genot van de victorie in blessuretijd tegen de Bossche bollen? Nietszeggendheid van ons, stuurlui aan de wal. Vanavond de kerkratten uitroeien? We hoeven niet als vee in Kerkrade half ondergronds bij een gedreven te worden om achter geslote ijzeren deur onze jongens aan te moedigen. Schakelen vanavond. ondanks, dat er niet meer op het spel staat, behalve mogelijk een plaats stijging en dat levert iets meer beloning op. Iedere cent draaien we als kleine club om, behalve de weggegooide centen voor een onbegrijpelijk contractverlenging vorig seizoen voor Ze Pedro. Ach, nou roep ik weer vanachter de wal. En ons van het Padtje: Eindhoven heeft Ze Pedro mentaal sterker gemaakt. M.a.w. hij moet ons dankbaar zijn. Zou hij niet gal beginnen te spuwen in Portugal?
  Blauwwitte helden, laat ons om 21:45 juichen!!!

 6. Avatar
  mei 01, 2021

  Open wedstrijd, kansen over en weer. Dat maakte de wedstrijd aantrekkelijk om naar te kijken. Maarten en Mawouna speelden een goede pot. De eindpass was het weer vaak niet, behalve bij het doelpunt, of de aanvallers werden in de zestien niet bereikt of liepen te ver door, waardoor ze moeilijk te bereiken zijn.
  We maakten weer vreugdesprongetjes op de vierkante meter.

 7. Avatar
  april 30, 2021

  Ja anoniem. Dat kan ook geprint. Hieronder voeg ik een link toe dan kun je zien hoe het werkt.

  https://coronacheck.nl/nl/faq/34-hoe-werkt-het-papieren-testbewijs/

1 383 384 385