Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.794 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 16, 2019

  Jur: De beelden die ik op mijn netvlies heb zijn beperkt daar ik deze kon aanschouwen in het enige voetbalcafe in de Koog op Texel! Toch viel me op dat aan impulsieve redding Ruud een amateurische dekkingsfout door het centrale verdedigings duo vooraf ging! Buiten deze en nog wat kleine kansjes was Us MVVke niks, nop en niemendal! Mijn standpunt t.a.v. De FCE defensie blijft onveranderd! 1 keer de nul zegt niets, 10 keer de nul houden zegt alles!

 2. Avatar
  november 16, 2019

  Liever 3 punten met matig voetbal dan 0 met goed. De druiven van De Hulk waren zuur. Sprak wat denigrerend over ons: “Met verstoppertje spelen kunnen we “zelfs” niet van Eindhoven winnen. Sowieso speelde hij irritant, zoals met een Schwalbe op zoek naar een strafschop en in duels zijn kont zetten of zich laten vallen door een vrije schop uit te lokken. Bart Biemans (tweebenig) bleef er stoïcijns onder. Ditmaal een belangrijke redding van publiekslieveling Ruudje. Bij 0-1 zou het moeilijk geworden zijn. Wat is het toch met onze 1e helften? Goed gevonden van de stadionspeaker om na de goal van Cecilia de song van Paul Simon uit de speaker te knallen. Leuke jongen die Kerkrat Regino, die uitgebreid de tijd nam na afloop voor een jonge supporter. Onze sterspeler Kaj de Rooij kende een matige eerste helft. Laatste kwartier liet hij zien, dat hij uitstekend aan de bal is. Je kunt hem bijna overal op het middenveld en aanval neerzetten. (spits niet, daar mist hij het fysieke voor). Zelf denk ik, dat hij ook uitstekend als een nummer 10 kan fungeren, omdat hij een actie heeft, kan kaatsen met een spits en kan scoren. We hebben de nul gehouden. Lag dat aan de zwakte van MVV of aan onze kwaliteiten Narris? Marcelo Lopes viel goed in en volgende week Samy terug, dat geeft meer mogelijkheden voor de technische staf en maakt het niet gemakkelijker om te kiezen of te schuiven.

 3. Avatar
  november 16, 2019

  110 jaar oud en 3 punten erbij!

 4. Avatar
  november 15, 2019

  Geen familie van Angela. Met je uitspraak te weinig kwaliteit zeg je eigenlijk, dat Long Tall Ernie er weinig aan kan doen. Dus het maakt voor jou niet uit Narris wie er achter in staat? Of je nou mandekking of zonedekking speelt? Meer of minder zekerheden inbouwen, het maakt niet uit? Swinkels of Bergsen, het maakt niet uit? Het is een plaagstootje, want ik denk, dat je ook wel je voorkeuren hebt. Het blijft altijd keuzes maken met voor- en nadelen. Bijv. Speelt een tegenstander met 4 man op het middenveld, hoe probeer je dan toch de regie te houden? Dat kan bijv. door een verdediger op te schuiven, of een aanvaller te laten zakken. In ieder geval zijn we het eens, dat er in de zone veel fout gaat. Aan de ts de moeilijke taak hier iets aan te doen.
  Helaas Samy geschorst. De ts kan kiezen voor de multifunctionele Kaj op het middenveld als spelbepaler en Lopes op de vleugel. Ik denk, dat Ernie zo min mogelijk wijzigt en Cas Faber laat spelen voor Samy en Kaj links voorin houdt. Hopelijk heeft De Hulk zijn vizier niet op scherp staan.
  Succes mannen!!!

1 278 279 280