Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

3.077 Reactie(s)

 1. Avatar
  juni 01, 2020

  In tijden van crisis merk ik weer hoe belangrijk de club voor me is. Moet er niet aan denken dat mijn club omvalt. Daardoor de seizoenkaart besteld met een extra gift. Hopelijk verlengd iedereen zo snel mogelijk de seizoenkaart. De club zal het hard nodig hebben!

 2. Avatar
  mei 29, 2020

  De speler kiest zijn eigen zaakwaarnemer. Wij weten niet wat er met de technisch manager is afgesproken. Hij is al eerder in de fout gegaan, zie begin van het seizoen. Maar goed als alles niet duidelijk is, geldt de juridische status en staat de Fc in haar recht. Ik ben het eens met de opmerking dat essikal een doorsnee speler is die ik zelden hem zien opvallen, vond hem ook traag en is te vervangen, overigens is dat met iedere speler een uitzondering daar gelaten. Vraag me af hoe het is met Seedorf, Janssen en Sleegers?

 3. Avatar
  mei 29, 2020

  https://www.transfermarkt.nl/talent-and-sport/beraterfirma/berater/4064
  De zakenwaarnemer lijkt me geen belangrijke naam in de voetbalwereld. Daarnaast heeft Kabangu inmiddels andere vertegenwoordiging (is ook niet zonder reden?). Hoewel we de feiten niet kennen, lijkt het me puur amateurisme van de beste man.

 4. Avatar
  mei 28, 2020

  Die krijgt van het ED gewoon de kans om zijn straatje schoon te vegen aangezien de club niet met Dal wil praten.

 5. Avatar
  mei 28, 2020

  Krijg steeds meer het gevoel dat die zaakwaarnemer zichzelf aan het schoonpraten is.
  Het is gewoon een amateur die niet wist wat de regels waren

 6. Avatar
  mei 28, 2020

  Kan me overigens niet voorstellen dat er interesse vanuit de Eredivisieis voor Essikal. Die jongen heeft al de grootste moeite om het niveau van onze fc bij te benen. Simpele meevoetballer.

 7. Avatar
  mei 28, 2020

  De zaakwaarnemer Zouhair Essikal spreekt van mondelinge afspraken met Samy en Karim en Marc. Hij spreekt van een goede samenwerking in het verleden met het management. (Kabangu) Hij zegt vaker ons kluppie van dienst geweest te zijn en nog bereidwillig is. Karim zou eventueel willen blijven, maar tegen veel hogere salariseisen, wanneer er geen eredivisie club voor hem komt. Ik denk, dat je als club dit niet moet willen voor een middelmatige speler als Karim. Met Jay schijnt er geen duidelijke afspraak te zijn.
  Wordt vervolgd…

1 306 307 308