Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

4.750 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 23, 2022

  Danny van Strien Ex Scouting Hellevoetsluis Zuid Holland Jeugd

 2. Avatar
  november 21, 2022

  Waar blijven toch die uitgelaten reacties van de lezertjes. Wat een goede prestatie om met een complet nieuwe voorhoede een goede wedstrijd neer te zetten. Spelers doen nauwelijks voor elkaar onder. Gehele voorhoede speelde een goede wedstrijd. Wanneer alle spelers beschikbaar zijn, dan wordt het Rob moeilijk gemaakt om een keuze te maken. Je bent me voor Narris. Inderdaad een uitstekende wedstrijd van Jarno, gezond agressief in de duels. En ook kopkracht. Had even getwijfeld, of hij zijn oude niveau zal halen, maar dat lijkt te gaan gebeuren. Wat een knokker, net als Cas trouwens, na al die kruisbandblessures. Zonder die had Jarno eredivisie gespeeld.

 3. Avatar
  november 21, 2022

  Jarno Jansen was m.i. Een prima vervanger van Maarten Peijnenburg. Ook hij weet wat blessureleed kan betekenen! Karaktervolle speler op amateurbasis!

 4. Avatar
  november 18, 2022

  Botsing met een speler dus…….

 5. Avatar
  november 18, 2022

  Maarten Peijnenburg, het volgende kunstgras slachtoffer?

 6. Avatar
  november 16, 2022

  113 jaar bestaat ons clubje vandaag ! Proficiat blauw en wit!

 7. Avatar
  november 13, 2022

  Met je eens Jan. Plek 5-8 zou een prima prestatie zijn, maar de competitie duurt nog lang! Kwalitatief kunnen wij qua selectie niet meten met die 2 clubs uit het Oosten!

 8. Avatar
  november 13, 2022

  Bonjour Allemaal, Ik denk dat we op weg zijn naar een plaats in de rangschikking die ons past. Zou gezien de ploegen die dit jaar in de KKD spelen een prima prestatie zijn als we ergens tussn 5-8 terecht komen.
  Het lijkt alsof de trainer zoekende is naar de ideale opstelling. Natuurlijk verdienen bepaalde spelers het op basis van trainingen en invalbeurten om een kans in de basis te krijgen. Anderzijds is het ook zaak om bepaalde vastigheden te krijgen door war langere tijd met dezelfde basis te spelen. Wens jullie allemaal nog een mooie wedstrijd tegen de witte leeuwen. Cordialement Jan Kuik ( Fransoos)

 9. Avatar
  november 13, 2022

  De schrijvertjes verwennen de kijkertjes maar matig. Ik hoor, dat die er wel zijn. Maar elke keer een blauwtje lopen. Hoewel onze weefmeester ons verwend heeft met een stukske over veiligheid. Onze coördinator heeft geen naam. Wie zoekt zal vinden Een enkeling heeft een hekel aan Hagenezen. Tingelingeling, wat is dat voor een ding? Onze, dat voelen de fans niet bepaald. Eigenaardig, dat een veiligheidscoördinator voor onveiligheid zorgt. En zelfs ruzie kan krijgen met een toeterende alleszins hoogbegaafde Jan. Zal ik het rechtse praatje benoemen, dat het in politiek Den Haag allemaal zakkenvullers zijn? Als eenling nooit te maken gehad met die man. Ik zie er zo onschuldig uit, dat ik aan de poort nooit betast word. Zal wel matserij zijn van Helmondse Inge.
  Het voetbal daar gaat het om. De laatste tijd is het sprokkelen. Een oorwassing, maar als ik de flitsen zie wel degelijk scoringskansen. Lamine had meer kunnen scoren, maar maakt met zijn body toch wel indruk. Rottier heeft zichzelf opgesteld en Ozan zichzelf ernaast gezet. In het huidige voetbal dekken de backs de eigen centrale verdedigers. Aan de zijlijn is er veel vrijheid voor een tegenstander. Dat bleek bij de 1e goal voor PEC. De tweed gezamenlijk geblunder van Japer en Nigel (laatste tijd allesbehalve foutloos). Ballen van de flanken blijven moeilijk te verdedigen. De speler die dan in het strafschopgebied opduikt kan dan met zicht op de rug van de verdediger alle kanten op en de verdediger moet dan zowel op de voorzet letten en op de speler achter zijn rug. Dan kom je vaak te laat. Dit bleek bij de 4e tegengoal en ook bij de goal van Lamine, die vrij loopt na een voorzet van Brian. Uiteraard is het geen schande om gepect te worden. Vrijdag de sympathiek witte leeuwen maar degraderen tot tamme poesjes. Zo kijkertjes jullie wat leesbrokjes gegeven.

 10. Avatar
  november 08, 2022

  Mooi, een 3 punter op een sombere maandagavond. Goed gedaan mannen. En nu bij Pec de punten gaan stelen. Sukses vrijdag.

1 473 474 475