Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.992 Reactie(s)

 1. Avatar
  maart 26, 2020

  Hans, als je Edje hebt gelezen, dan is het je duidelijk geworden. Positief kritisch verslag van onze blauwwitte volger Thomas Dal. Trouwens, een medewerker nam het voor hem op. Het schaap is dus niet geheel zwart. Het siert de mens, die het opneemt voor een mens, Wim dus, die aangeschoten is. In nood leer je je vrienden kennen. Zonder als buitenstaander een goed oordeel te kunnen vellen.

 2. Avatar
  maart 24, 2020

  Ik snap er eerlijk gezegd ook helemaal niks van.
  Bij zijn aantreden/aanstelling als directeur vertelde Wim van den Broek tijdens een presentatie nog, dat hij het wilde doen voor een periode van tenminste tien jaar (zoals was overeengekomen met de RvC) en binnen een jaar wordt hij alweer aan de kant geschoven.
  Het blijft rommelen bij de FCEindhoven.

1 298 299 300