Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

5.312 Reactie(s)

 1. Avatar
  oktober 29, 2022

  Misschien kunnen we de KNVB vragen om de tweede helft in te korten tot 40 minuten.
  Ik heb de indruk dat als van Doorn gewisseld wordt de balans in het elftal weg is.
  Waarom toch al dat gewisseld?
  Probeer eens uit te spelen met dezelfde spelers.
  Wie heeft de sleutel tot succes in de laatste 10 minuten?

 2. Avatar
  oktober 27, 2022

  Sinds 2015 niet meer gewonnen in eigen huis. Morgen een volgepakt stadion waarbij zelfs alleen kassaverkoop is om in het uitvak plaats te nemen. Benieuwd of ze eindelijk in een vol stadion kunnen leveren. Hup blauwwit!

 3. Avatar
  oktober 25, 2022

  Als je met een inzet speelt dat er aan Aalsterweg niets te halen valt, dan komt dat goed. Maar als je afwachtend gaat spelen, dan is de kans groot dan je verliest. Dus mes tussen de tanden en er bovenop. Ik hoop dat ik er weer van kan genieten!

 4. Avatar
  oktober 24, 2022

  vrijdag tegen onze angstgegner. Om de een of andere reden komen wij zelfden uit de verf tegen jong psv.
  benieuwd of dat vrijdag anders zal zijn.

 5. Avatar
  oktober 22, 2022

  Terechte nederlaag, het zat er simpelweg niet in. Had vooraf nog wel goede hoop maar het mocht niet zo zijn. Uithuilen en vrijdag weer voor de 3 punten gaan. Wel een prima uitvak weer. 153 blauwwitters mee naar Almelo het is wel eens anders geweest. Er is geloof in ons clubje, en dat is het allerbelangrijkste !

 6. Avatar
  oktober 22, 2022

  Ongetwijfeld een lange reis terug uit het verre oosten. als tweede-rang-supporter ook gestraft, want om half drie wakker met een blauwwitte nachtmerrie. Dan liever de Meiden onder. Grappig, dat onze hovenier (telepathische beïnvloedin) mij papegaait met het op stoom komen van Tibo. Zo snel, dat de voorzetbal nog weleens uit de bocht vliegt. Begin van de wedstrijd een schaakspel, waarin wij weinig te vrezen hadden totdat Nigel de bal in de hoek zag vliegen. Wij hadden moeite om kansen te creëren. En het is ook niet onze kracht om nu en dan het tempo te verhogen. Dat is ook moeilijk, want dat vergt veel snelle technische kunde. Zwatelaar Kraaij beweert, dat bij ons uiteindelijk het gif ontbreekt en dat vond hij ook bij de uitschakeling in de play-offs door de stad achter de duinen. Twee verloren kopduels doet de vraag opnieuw ontstaan. Wat is beter bij kopduels: zonedekking of mandekking? Sven stond bijv. tegen de lange Laursen en die Rente stond ongedekt. Uiteraard kun je natuurlijk niet alle kopduels winnen, want anders valt er nooit een kopdoelpunt. Het zal onze Fransoos goed doen dat Lamine goed inviel. Laat ik mijn vooroordeel uiten: fysiek sterk, kan een bal vasthouden, kopsterk en technisch vaardig. De verslaggever riep, dat het hem niet zou verbazen, wanneer Diaby tegen Jong PSV in de basis begint. Nee, natuurlijk niet, want onze Rob is van het behoudende soort. We hebben de luxe van 3 spitsen. En ook nog eens op de vleugel concurrentie met Piotr en Dalton. Ik geloof, dat Rob talent ziet in Dion Dorenbosch. Het is geen schande van Heraclieden te verliezen. En als die scheids, bij 0-0, een pingel geeft…

 7. Avatar
  oktober 21, 2022

  Busje komt zo, althans voor de eerste-rang-supporter, de tweede-ranger, zoals ik zit bibberend voor de buis. Jazeker, dan ben ik nerveuzer dan wanneer ik onder meiden van FC Eindhoven mag fluiten (MO17). Grappig, dat de KNVB spreekt van Meiden Onder. Dat is een ander geluid dan uit de vorige eeuw, ten er sprake was van damesvoetbal en dat voor de pot bij de toenmalige topper Braakhuizen.
  Heraclieden, zoals onze schrijvende tuinman laat weten met de oud blauwwitgedienden John Lammers, die al snel ten onrechte zijn biezen mocht pakken, want daarna werd het seizoen een nog groter drama. Ivo Rots Rossen is daar de pionnendrager en Cicilia, you’re breaking my heart is geblesseerd. Wie gaat, zoals Thomas schalt, in de schoenen staan van de door onze weefmeester gewaardeerde Rik Langenberg? Inderdaad, we hebben een brede selectie met een moordende concurrentie. Onze Rob is van de structuur, dus grote wijzigingen is niet zijn credo: duidelijkheid bovenal. Lammers zegt, dat wij 3-4-3 spelen. Dat is slechts ten dele, wanneer we ten aanval trekken. Tevens ziet hij punten, waarin wij kwetsbaar zijn. U ook?
  Soms spelen wij gegroepeerd op een kluitje en dan ligt er veel ruimte op de vleugel voor de tegenstander. (ook voor ons trouwens) Laat het kraken in deze kraker. Alles is mogelijk in de KKD, gezien de zwakke pot tegen de kerkratten, schapen- en ossenkoppen en de uitstekende tegen de zeikerds uit Tilburg.
  En er is geen club in het Zuiden…

 8. Avatar
  oktober 20, 2022

  Mooie overwinning (2e keer) tegen een ploeg die, in ieder geval qua budget, hoog ingeschat mag worden.
  Als ze met deze inzet en speelwijze het hele seizoen blijven ballen, draaien ze mooi in de top mee.
  Heb begrepen dat wat goede resultaten in de beker ook financieel interessant zullen zijn. Ga zo door dus.
  Olé, Olé voor EVV.

 9. Avatar
  oktober 19, 2022

  Aardige pot met een verdiende overwinning tegen een tegenstander zonder positieve voetbalagressie!

 10. Avatar
  oktober 19, 2022

  Ik ben best wat kritisch op Oostenbrink geweest. Vond hem vooral in het duel tegen Dordrecht heel zwak maar gisteren speelde hij een prima pot. Net zoals het hele team prima speelde. Tweede helft hadden we het sneller moeten beslissen. Persyn was op dat moment echt geweldig aan het spelen. En dan te bedenken dat straks oa de Keersmaecker weer fit is en op de bank al prima keuzes zitten…