Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

6.179 Reactie(s)

 1. Avatar
  juni 20, 2024

  En bij Volendam liggen de salarissen flink hoger. Dus ambitie of geld? Uiteindelijk moeten we bij Eindhoven ook realistisch zijn. Er zijn 3 clubs waar ze minder salaris krijgen dus bijna bij elke club ga je omhoog.

 2. Avatar
  juni 20, 2024

  In het bericht van 12 juni in het E.D. blijkt dat Amevor zijn beslissing zou laten afhangen of een club ambitie toont. Dat gevoel heeft hij dus duidelijk niet bij FCE! Het lijkt wel een complete leegloop.

 3. Avatar
  juni 20, 2024

  Mooie woorden van aanvoerder Maka over de club, de directie, de vrijwilligers en de supporters. Zonde dat hij vertrekt.
  Op het prioriteiten lijstje van Marc Scheepers kan dus naast een linksback, rechtsbuiten en spits nu ook een ervaren centrale verdediger.

 4. Avatar
  juni 20, 2024

  Er is geen interesse voor Kokcu en Fancito is gewoon 3e keeper. Ogenia en Amevor zijn al weg. Prima dus om gewoon te spelen dan. Kan best extra publiek betekenen.

 5. Avatar
  juni 19, 2024

  Aan het conceptprogramma te zien heeft FCE dit seizoen ervoor gekozen om in interlandweekenden gewoon te willen spelen, in tegenstelling tot voorgaande jaren. Ze gaan er blijkbaar vanuit dat alle potentiele internationals vertrekken? Kökcü, Ogenia, Fancito, Amevor.

 6. Avatar
  juni 19, 2024

  Fijn, dan hebben ze nog 7 dagen om de nieuwe hoofdtrainer te presenteren aan de supporters en spelers. Nog effe geduld dan. We gaan het zelf zien donderdag.

  Wat Weijs betreft, voor dat ontslag geldt toch tegenwoordig een transitievergoeding of zo? Via UWV, de kantonrechter of arbitragecommissie KNVB? Hij heeft recht op waar hij recht op heeft. Niet meer en niet minder.
  Dan weet Eindhoven toch wat ze moeten aftikken? Als dat bedrag niet in de clubkas aanwezig is, misschien de hand ophouden bij onze miljoenen sponsors? Weijs is toch geen Mourinho die ze moeten afkopen met tientallen miljoenen 😉
  Je zal toch iets moeten.

 7. Avatar
  juni 19, 2024

  Narris we zijn 2 maanden verder!
  Gelijk afhandelen en verlies nemen.
  Hij heeft recht op z’n geld en misschien heeft Eindhoven er wat van geleerd.(denk het niet) en niet Vdl maar de club moet het regelen

 8. Avatar
  juni 19, 2024

  Karel! Geen zorgen pVDL heeft hem officieel ontslagen, dus als een goed werkgever zal hij namens FCE ook deze kwestie kunnen klaren! Zo niet dan is het triest gesteld met het beleid van de club!

 9. Avatar
  juni 19, 2024

  Hardop redeneren. Nadeel van een contract langer dan een jaar is, is de afkoopsom, wanneer iemand niet voldoet. Voor een kleien club is een jaarsalaris van een trainer veel geld, Geschiedenis herhaalt zich gedeeltelijk (destijds kapitaalverlies afkoopsom Brands). Reden weten we niet. Kan zijn te weinig in de beurs?
  Of we vinden de eisen van Willem te hoog. Van geldzorgen ga je slecht slapen. In ieder geval geen dure salarissen meer voor Amevor en Rego. Uiteraard liever geld stoppen in een spits dan in de zak van Willem.

 10. Avatar
  juni 18, 2024

  Je moet je als club kapot schamen, als je er nog steeds niet uit bent met Weijs.
  Eindhoven onwaardig. Als het klopt natuurlijk.
  Dus nog geen opheldering Carl!
  En verder slapen we rustig door