FC Eindhoven sluit week geweldig af

FC Eindhoven sluit week geweldig af

FC Eindhoven heeft de week van de carnavalsvakantie perfect afgesloten. Nadat maandag Jong AZ werd verslagen werd gisteravond Excelsior met een 3-1 nederlaag naar huis gestuurd.

Het gemis van vele spelers is het hele seizoen al een probleem. Mits fit had deze selectie zeker mee kunnen doen voor de plaatsen die aan het eind recht geven op de play-offs. Met de opgelopen achterstand kan door die ambities inmiddels wel een streep. Toch doen de twee overwinningen van de afgelopen week het moraal goed.

De supporters die, ondanks het dramatische weer, gisteren wel de weg hadden gevonden naar het Jan Louwers Stadion kregen een goede wedstrijd te zien. FC Eindhoven was fel en speelde met vlagen alleraardigst voetbal. De winterse versterkingen Ogenia en Amevor zijn ook echte versterkingen gebleken. Gisteren speelde iedereen overigens een goede pot!

Dankzij doelpunten van Cicilia, de Rooij en Bourard kon het feestje aan de Aalsterweg worden gevierd. A.s. vrijdag speelt FC Eindhoven wederom een thuisduel. Ditmaal komt TOP Oss op bezoek.

Foto met dank aan Remco