Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.122 Reactie(s)

 1. Avatar
  juni 01, 2019

  Sam, Loof, Achente, van Klooster, Kabango, Vermeulen ( fc Lommel?? ) Smit, zijn weg. Wat komt er? We blijven in verwachting van ………

 2. Avatar
  juni 01, 2019

  Al iets bekend over het oefenprogramma?? Zo ja, waar kan ik dat terugvinden.
  Zo nee, wanneer geeft Hr. T.L. Ling het sein op groen om informatie door te sluizen naar de supporters en media? Of is dit een taal van onze nieuwe parttimer TD ?

 3. Avatar
  mei 29, 2019

  Op dit moment vertrekken alle 3 die spelers.

 4. Avatar
  mei 29, 2019

  Driekske je had de vragende vorm ook kunnen omzetten in een meningske over je kluppie. Dan lul ik maar voor de vuist weg. We mogen weer een seizoenskaart kopen. Het is een vraag voor open doel Driekske of het stormt op de burelen van icoon Jan Louwers. Dat een kleine prijsverhoging niet vermeld wordt, zal de hondstrouwe blauwwitter niet afschrikken om dit kleinood aan te schaffen. Ik mis wel een boeiend verhaal vanuit de leiding met een globaal pad voor het komende seizoen. Een rubriek onder de noemer even bijpraten. Dan wordt enigszins de stilte verbroken.
  Ik heb geen hoge verwachtingen, de eredivisie ambities zitten in de ijskast. En dat is reëel gezien de kleine begroting. Wil je daarmee succes hebben, dan zul je een uitgekiend technisch beleid moeten hebben met een neus voor buitenkansjes. Onze gewaardeerde weefmeester geeft het positieve aan van de jeugdopleiding en inderdaad met kansen voor jeugdspelers.
  Zegt u het maar, wat hebben we nodig? Sommigen roepen om een scorende spits. Wie zoekt die niet? Weinig illusies, als het salaris van de Hulk al een te grote uitgave post is, waardoor hij naar MVV verkaste. Bovendien zijn spitsen afhankelijk van aanvoer en de aanvoer van de flanken was afgelopen seizoen niet optimaal. Bovendien spelen we zonder een nummer 10. (technische keuze) We hebben voor snelheid, maar ik mis een technische balvaardige speler in de kleine ruimte. En wat gebeurt er met onze Boom? Laten eredivisie clubs de scepsis over hem varen? Wie weet, of Sam (mag van mij blijven), Loof en Achenteh vertrekken? Toch kunnen we al een elftal opstellen van spelers die blijven. Dat is het gewin vergeleken met afgelopen seizoen met een komen en gaan van testspelers. En dat is ook begrijpelijk, want nu kost een speler meer, dan eind augustus, wanneer er nog spelers op zoek zijn naar een club. Voor ons moet het immers betaalbaar blijven. Genoeg voor het moment.

 5. Avatar
  mei 28, 2019

  Denk dat iedereen vast op vakantie, zodat ze op tijd terug zijn voor de oefen campagne. Olé, Olé voor EVV

 6. Avatar
  mei 28, 2019

  Het is stil of stilte voor de storm?

 7. Avatar
  mei 18, 2019

  De eerste testspelers waren er al bij afgelopen week. Een jonge keeper trainde mee en een paar Portugese spelers, die ook mee hebben gedaan in de met 4-1 gewonnen oefenwedstrijd. Misschien wel de laatste actie van Branco in het FC Eindhoven shirt was nog geweldig. Een bekeken boog-schot viel over de keeper in het doel. Daarna werd hij meteen gewisseld en zorgde Daniels, Vermeulen en Sam voor de winst. Fijne vakantie hier allemaal en tot volgend seizoen.

 8. Avatar
  mei 14, 2019

  Inderdaad, het betaalt zich uit: speelminuten voor de jeugdspelers Jay Idzes, Niels Raaijmakers. Jarno Janssen, Gijs van Otterdijk, Kaj de Rooij en een paar minuten voor Joran Vermeulen.
  Ik verwacht, dat deze jongens zich nog kunnen ontwikkelen. Jammer van de blessure van Jarno. M.i. potentieel een goede verdediger en kennelijk ziet de ts dat ook, gezien zijn contract, ondanks zijn blessure. Zelf heb ik hoge verwachtingen van de technisch begaafde Kaj de Rooij.
  Wat je nog nodig hebt, is mede afhankelijk, hoe je wilt spelen. Aanvallend hebben we wel snelheid, maar heb ik wel een balvaardige jongen gemist in de kleine ruimte.

 9. Avatar
  mei 12, 2019

  Narris. Wat dat betreft is het mooi geweest dat er afgelopen seizoen jongens uit de eigen opleiding zijn doorgebroken en/Of een kans hebben gekregen. Zelfs PSV is al een jeugdspeler komen ophalen…
  Wederom komt er een nieuw jeugdelftal bij. Goede jeugdtrainers met Lamey, Kantelberg, Rossen. En enkele teams spelen inmiddels alweer op 2e divisie niveau. Toch zal er altijd wat extern bijgehaald moeten worden, benieuwd dus wat er deze zomer gaat gebeuren.

 10. Avatar
  mei 12, 2019

  Jur, Webmaster en anderen. Korte termijn denken en investeren in overbodig talent is een optie, echter mijn visie is nog steeds gebaseerd op; scout en/of investeer in ontbrekend kwaliteit aan niet voorhanden zijnde spelers en investeer vooral in je jeugdopleiding en daarbij behorend technisch/begeleidend kader. Mijn oud coaches Bijl, de Wit en Gorissen van het toenmalig E.V.V. lieten dat hun bestuurders voortdurend weten, dat zoiets zich zelf terug betaald.