Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.122 Reactie(s)

 1. Avatar
  juni 06, 2019

  Feit is dat het gemiddelde voetbaltechnische niveau omhoog moet. Op kracht en inzet werden er vorig seizoen de nodige punten behaald. Nogmaals chapeau daarvoor aan de spelersgroep. Echter, in de wedstrijden dat we net de scherpte miste kwam het gebrek aan voetbal naar voren. Dit zag je vooral in de laatste periode van afgelopen seizoen. Gevolg was dat we geen basis hadden om op terug te vallen en veel puntverlies. Een goede scouting had gedurende het seizoen al een lijst van geschikte spelers op kunnen stellen. Zou deze lijst graag eens inzien, ben namelijk een beetje bang dat daar geen namen in terug te vinden zijn. En we weer volledig afhankelijk zijn van het (niet aanwezig zijnde??) netwerk van onze huidige technische baas.

 2. Avatar
  juni 06, 2019

  Je moet als speler ook een beetje geluk hebben. Er was gewoon geen klik geweest tussen speler en trainer., en dat kan. Dan is het idd verstandig om een keer verder te kijken. Dit gebeurt wel vaker.
  Aan zijn inzet, geduld en betrokkenheid lag het zeker niet, was er volgens mij altijd. Een jongen uit de streek hopen dat hij zich elders lekker verder ontwikkelt en daarna weer terug naar zijn FCE. Succes Joran en zolang deze trainer er is een verstandige keuze van jou..

 3. Avatar
  juni 06, 2019

  Hoe kan het dat Joran Vermeulen 2 jaar geleden, in de voorbereiding nog, een goaltjesdief leek te zijn en eerder bij Sk Lommel meer dan 100 doelpunten heeft gemaakt in een paar jaar tijd en geen enkele kans heeft gekregen het afgelopen seizoen o der Nascimento?? Ik ben bang dat hij straks bij SK Lommel weer aan de lopende band gaat scoren….. Ik hoop dat de leden van de technische staf wel de juiste bril op hebben gehad het afgelopen seizoen. Ling iig niet. Ik zie hem liever helemaal verdwijnen. Beter vandaag nog dan morgen. Heb in Ling geen enkele vertrouwen!

 4. Avatar
  juni 06, 2019

  Als we er van uit gaan, dat Branco van den Boomen ook nog vertrekt blijft er alleen nog een mix van jeugdspelers en enkele routiniers over. Op een enkele uitzondering na hebben we misschien wel meer spelers voor nog één seizoen vastgelegd, maar daar zijn niet echt spelers bij, die onze FC naar een hoger plan kunnen tillen. Ik vraag me ook af, of er via de scouting in de regio nog spelers worden aangetrokken, of heeft FC Eindhoven geen scouts meer?? Willen wij volgend seizoen hoger eindigen, zullen er toch nog diverse ECHTE versterkingen moeten worden aangetrokken.

 5. Avatar
  juni 06, 2019

  Hans hoezo weer één? Merendeel is juist langer vastgelegd.

  Veel succes Joran

 6. Avatar
  juni 06, 2019

  Weer een speler die vertrekt: Joran Vermeulen naar Lommel SK

 7. Avatar
  juni 04, 2019

  Mooi bericht van de huisdominee annex filosoof etc. Van fc Eindhoven . Ik kan wel wat namen noemen maar het zal toch weer zo zijn dat we af moeten wachten welke vluchtelingen zich melden. Het opvangkamp fc Eindhoven blijft een totaal gesloten bastion en zo komt er nog geen deuk in een pakje boter. Is er nog leven behalve verkoop van seizoenkaarten?

 8. Avatar
  juni 04, 2019

  Fijn, dat het zwetsen zo gewaardeerd wordt. Ik hoor weleens, dat er vaak op het gastenboek gekeken wordt, maar zonder schrijvertjes blijven we staren naar het niets. Dus supporter vak E (van Ezel?) schroom niet en zwets erop los om een ander en jezelf te plezieren. Leg een schrijfbommetje en het pus komt uit de holen van de verstopte schrijvertjes. Zeg bijvoorbeeld Pisvee en bij een aangesproken roodwitter komt het stoom uit de oren. Ik vermoed, dat er in het verleden schrijvertjes waren, die zich lieten gelden en vervolgens afgezeken werden en de lust van het schrijven verdween als de natte droom van onze blauwwitten uit de nacompetitie.
  Even serieus. Op de website van ons kluppie worden we aangespoord om er snel bij te zijn. Kennelijk doet haastige spoed het bij ons kluppie goed. Wat mis ik. als ik langzaam ben? E heerlijk, dat gezwets.
  Tigelingeling doet mijn ding Oppassen, dat u de boot niet mist en de laatste seizoenskaart aan uw neus voorbijgaat. Dat wordt dringen geblazen op de zwarte markt. ik reken me niet tot de supporter, die met de fietsbel aan de keu van Tscheu tingelt . Ling is ook afhankelijk van de ruimte, die hem in de Leegte toebedeeld word. De juiste man op de juiste plaats, ik niet weten. Voedingssupplementen als ruilmiddel voor een toppertje? Kent onze Tscheu de voetbalmarkt op het Keukenblad? In ieder geval hebben we ook een Scheepers aan boord. Hebt u al een interview met hem gelezen. Snel erbij?
  Commune. Dat lijkt me een taak voor de persvoorlichter. Zo snel wij gevraagd worden erbij te zijn, zo moeizaam is de informatie voor Jan zonder Pet. Er valt met de huidige spelers reeds een Keuken Kampioen midden moot team samen te stellen. In het doel supertalent Menno Bergsen met als stand in de door de supporters op handen gedragen Ruudje. Als rechtsback de snelle opkomende back Collin Seedorf. In het centrum de beide linkspoten Jarno Jansen en Siebe van der Heijden met als alternatief de multi inzetbare harde werker Jay Idzes, Als linksback de jongeling Niels Raaijmakers. Het middenveld met Kaj de Rooij (Jay Idzes), centraal Karim Essikal . Branco van den Boomen En voor Alvin Daniëls, (Marcelo Lopes) Rigino Cecilia en Samy Bourard. Dan ben ik nog talent Gijs Otterdijk vergeten. Medezwetsers barst los. Waar wenst u de nodige versterking te zien?

 9. Avatar
  juni 04, 2019

  Supportersvak E. Een goede lezer heeft maar een half woord nodig!

 10. Avatar
  juni 02, 2019

  Haha zelfs alle informatie over oefenwedstrijden gaat via dhr Ling? Heerlijk al dat gezwets!