Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.831 Reactie(s)

 1. Avatar
  augustus 09, 2019

  Ruward ik bedoel op het thuisvak in Nijmegen.

 2. Avatar
  augustus 09, 2019

  Oke Jur bedankt, maar ik dacht dat de gehele wedstrijd ergens live te zien was. Jammer.
  Het schakelprogramma ken ik ja, maar is niet zo mijn ding. Je mist de opbouw/sfeer etc van een complete wedstrijd.
  Vreemd eigenlijk hedendaage dat je zo’n wedstrijd ook niet kunt “kopen” of zo…..
  Maar goed, leuk om Jellert weer aan ‘t werk te zien. Fijn spelertje en toffe gast.

 3. Avatar
  augustus 09, 2019

  Waarschijnlijk live flitsen in het schakelprogramma op het open (onbetaalde) kanaal van Ziggo. Kanaal 11. Mij spreekt dit schakelprogramma aan. Flitsen ze bijv. naar Nijmegen, dan is er iets bijzonders gebeurd. Het heeft iets spannends alle wedstrijden live flitsen en een paar wedstrijden langer in beeld. Voor mij een geduchte concurrent van het bezoek aan een uitwedstrijd. Toch maar gekozen voor het blauwwitte busje. Laten we Jellert van Landschoot een draai om zijn oren geven.

 4. Avatar
  augustus 09, 2019

  Blauwwitter: Ik kan niet mee ivm ziekte, maar waar kun je het zien dan op je “thuistribune”?
  Zou het graag vernemen van je.

 5. Avatar
  augustus 09, 2019

  Valt toch wel mee Blauwwitter. Ik ga met eigen vervoer. Mijn kaartjes worden met de supportersbus meegenomen en via hen ook kunnen regelen dat ik mijn auto in het uitvak mag parkeren. Beter geregeld dan dit kan volgens mij niet. Wil me niet moeten inhouden met juichen als onze FCE vanavond de 0-3 maakt 😉

 6. Avatar
  augustus 08, 2019

  Mooi om te lezen dat het merendeel van de supporters weer met een positieve blik vooruit kijkt. Lees dat er al 88 supporters een kaart hebben gekocht om morgen in Nijmegen te gaan kijken. Hartstikke goed mensen. Ik zal vanaf de thuistribune toekijken. Al die onnodige regeltjes die er zijn om een wedstrijd te bezoeken zijn niet aan mij besteed.

  Hup Blauwwit!

 7. Avatar
  augustus 08, 2019

  Burgering bij de A-selectie. Viel al op tijdens de eerste training. Felle speler.

 8. Avatar
  augustus 07, 2019

  Het toeval valt je toe. Bij het ophalen van het kleinood bij onze onvolprezen vrijwilligster Yvonne, die meer werk verricht dan menig betaalde kracht, loop ik Witte Tornado Rots Rossen tegen het lijf. En dan kan mijn dag niet meer stuk, wanneer ik mijn idool mag aanspreken. Er zijn nog wat organisatorische zaken, die geregeld moeten worden, voordat hij een triootje vormt met Padje en Ernie. Hij is bijvoorbeeld tevens trainer van tweede klasser Quick Nijmegen en onze blauwwitte jongens onder de 19. Jeukt het al om NEC te gaan nekken? Vorig seizoen een schitterend doelpunt van Onze Boom.
  Ik teken voor een dribbeldoelpunt van invaller Kaj de Rooij 0-1.

 9. Avatar
  augustus 06, 2019

  Onze weefmeester weet het wel aan elkaar te breien. Indrukwekkende service voor de lezertjes. En nou hopen, dat Long Tall Ernie met zijn Shakers een eenheid van de ploeg weet te smeden. Ik wist niet, dat Ivo Rots Rossen binnenboord is. Lijkt me een technische versterking. Bovendien een fijne gast.

 10. Avatar
  augustus 06, 2019

  Dank je Narris