Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.292 Reactie(s)

 1. Avatar
  februari 13, 2020

  Was in de tijd van wasiman, borrenbergs etc.
  Goed en technisch team in mijn herinnering.
  Teveel levensgenieter om alles uit zijn carrière te halen, denk ik.
  Vreselijk zo jong al overleden. Sterkte voor Familie

 2. Avatar
  februari 13, 2020

  Inderdaad Narris, een technische linkspoot, die alles met een bal kon. Ongetwijfeld te weinig uit zijn kwaliteiten gehaald. Als scheids hem nog gefloten. Hij lulde de oren van mijn kop. Ons Padje Maas heeft nog met hem gebald. Verbeter me maar Narris, maar ons kluppie vergat zijn contract te verlengen en Carlo vertrok transfervrij naar Volendam. Een jaar later kochten we hem terug.

 3. Avatar
  februari 13, 2020

  Oud E.V.V. Eindhoven speler Carlo de Leeuw overleden. Ik herinner hem als een technisch begaafde linkermiddenvelder. Carlo speelde 3 seizoen bij de Blauw-witten ( 1989-1991 en 1992-1993 tussendoortje bij Volendam ). Hij was oorspronkelijk een Feyenoord talent. en vele jaren materiaalman bij de Rotterdamse volksclub. Rust in vrede Carlo.

 4. Avatar
  februari 03, 2020

  Akelig nieuws voor CAS Faber. Opnieuw door het kruisbandtraject. Vallen en weer opstaan. Kracht toegewenst CAS.

 5. Avatar
  februari 01, 2020

  Helemaal mee eens Moddervakker. De verdediging heeft een flinke kwaliteitsinjectie gehad. Er staat weer een echte verdediging. Mooi om te zien dat Jarno Jansen het zo goed doet en van niemand schrik. Ik vind dat er op de training gewerkt moet worden aan verassende corners. Die brengen op dit moment niets op en zijn allemaal hetzelfde. Studeer daar eens op en kom eens met een verassende variatie. Dat moet binnen een week trainen toch lukken. Een corner moet een halve goal zijn. Ik heb genoten gisteren, het was een mooie partij met veel strijd.

 6. Avatar
  februari 01, 2020

  *zo goed MOGELIJK verdedigen… bedoelde ik…

 7. Avatar
  februari 01, 2020

  Tegen (op papier) sterke tegenstanders, zoals FC Utrecht 1 en De Graafschap, is het belangrijk om in de eerste helft geen kleerscheuren op te lopen. Tijdsdruk gaat bij zo’n tegenstander na de rust altijd een rol spelen en met name in het eerste kwartier, stormt het. Als je daar ongeschonden doorheen komt is er van alles mogelijk. Zo zijn we er de laatste tijd diverse wedstrijden ingetuind maar gisteren hielden we stand en zag ik een aantal gevaarlijke counters met de supersnelle Ogenia. In de eerste helft had counteren weinig kans omdat de tegenstander goed stond, nog geen risico’s nam en nog voldoende energie had. FCE staat verdedigend beter dan voorheen en wat iedere trainer altijd zegt: “Je krijgt altijd een scoringskans.” Een heel goed doelpunt trouwens!
  Misschien voor de toeschouwer minder aantrekkelijk maar als FCE als team nog niet genoeg op elkaar ingespeeld is om aanvallend het spel ‘te maken’ vind ik de spelopvatting (zo goed verdedigen en toeslaan wanneer mogelijk) niet eens zo gek om de nodige punten bij elkaar te sprokkelen. Daarom vond ik het gelijke spel van gisteren zeker niet onverdiend.

 8. Avatar
  februari 01, 2020

  Onverdiend puntje smaakt lekker tegen De Boom en consorten. Mijn buurman en ik begrepen niet, dat het voor uitblinker van Mieghem een speeltuin was, die ongedekt zijn gang mocht gaan. Brandts keek ernaar en vertrouwde op Vrouwe Fortuna. Die zonedekking, dat lijkt de ts de ploeg niet adequaat te kunnen leren. Weinig creativiteit op het middenveld en geïsoleerde vleugels. Wanneer Kaj zich incidenteel in de tweede helft op het middenveld meldt, dan is er meer dreiging. Er werd toen ook meer gebruik gemaakt van de opkomende kwaliteiten van rechtsback Justin. Vreemd, dat Kaj gewisselde werd, of hij moet niet geheel fit zijn, terwijl de hardwerkende Jort er fysiek doorheen zat. 4-3-3 is heilig, maar met een sterkere middenveld bezetting en met snelle jongens als Lopes en Daniëls kun je daarvan profiteren.
  Rigino Cicilia scoorde opnieuw een ruime voldoende. Ik vermoed, dat Ivo Rossen individueel met hem bezig is. Lijkt me mede een verdienste van Ivo.

 9. Avatar
  januari 30, 2020

  Jammer dat er geen budget is voor een verdedigende middenvelder, naar mijn mening onze achilleshiel(in een fitte selectie). Hoop dat de versterkingen gecombineerd met een steeds fittere selectie ons toch nog een mooi tweede deel van de competitie kan bieden.

  Op basis van de berichten hier krijg ik het gevoel dat de jeugdopleiding staat. Nu de scouting nog. Beide pijlers die ons op de lange termijn vooruit kunnen helpen.

 10. Avatar
  januari 30, 2020

  Dat is een mooie impuls voor de jeugdafdeling. Paar duels bekeken dit seizoen. Maar in de onder 17, onder 15 en onder 14 lopen echt een paar hele goede spelertjes rond.