Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.992 Reactie(s)

 1. Avatar
  maart 02, 2020

  Mooi Ton, dat het nog zo goed in je koppie werkt en ook nog met de tijd bent meegegaan. Een goede toevoeging. Menig andere aflopende contracten zijn twijfelgevallen. Uiteraard bepaalt de technische leiding dit.

 2. Avatar
  maart 01, 2020

  En weer laten onze blauwwitte onze harten sneller doen kloppen.
  JUR praat alweer over spelers die voor contractverlenging in aanmerking
  Zouden moeten komen.
  Ik kan het met zijn keuze wel eens zijn, maar volgens mij vergeet hij hierbij Sammy en Collin.
  Die horen er volgens mij ook bij.!
  a.s. Vrijdag komen de Ossenaren op bezoek, kans op
  Weer drie punten.
  Het schijnt druk te worden.

 3. Avatar
  februari 29, 2020

  Absoluut weer een goede avond beleefd. Eens met de vorige schrijvers. Kaj zie ik ook meer als aanvallende middenvelder dan als buitenspeler. 1 punt van kritiek, de hoekschoppen van FCE, daar zit nog geen enkel gevaar in. Teveel boogballen naar de andere kant van de 16. Hard, indraaiend richting de rand van het doelgebied. Altijd gevaarlijk. Vooral met spelers als Cicilia, Amevor, Makasi en straks Seedorf…

 4. Avatar
  februari 29, 2020

  Goede pot weer van onze jongens. Bourard ook weer heel belangrijk als meest aanvallende middenvelder. Vermeulen lijkt naast Amevor ook goed te staan, waarmee ik meteen wil aangeven dat sinds Amevor erbij is gekomen het ook allemaal wat meer klopt achterin. Hele goede aanwinst is dit. De andere winterse versterking hoop ik sowieso na dit seizoen nog te zien. Ogenia is echt een extra wapen met zijn opkomende rushes. Dat er dit seizoen waarschijnlijk niks meer te halen valt is zonde maar laten we hopen dat de juiste spelers blijven en er dan na de zomer een goede complete selectie staat die vrij blijft van blessures.

 5. Avatar
  februari 29, 2020

  Guido, goed, dat je weer wat laat horen. Aanvullend: Kaj heeft korte technische bewegingen aan de bal en dat is moeilijk te verdedigen. M.i zou hij in de rol van De Boom nog meer tot zijn recht komen. Soms te flegmatisch en wat brutaliteit betreft is er ook vooruitgang te boeken. Wellicht door de lofzangen van Hans Kraaij staat hij op lijstjes van eredivisieclubs. Inderdaad meerjarig contract aanbieden.
  Al eerder geschreven, maar Marcelo Lopes ook een contract aanbieden. En Cicilia, you’re breaking my heart, mag wat mij betreft ook blijven. Sowieso is dat alleen voor de breedte al gewenst een eerste of tweede spits Jort van der Sande is meer een zwervende aanvaller.
  Inderdaad Guido leuk om te zien. Veel positiewisselingen. Dat Brandts Vermeulen liet staan, bleek terecht. Qua agressiviteit staat hij zijn mannetje. Justin Oginia en Marcele Lopes en Cicilia speelden goed.
  Toch kwamen we een paar keer goed weg en gaven we meer dan 10 corners weg. Bij corners zijn we toch kwetsbaar, maar gelukkig ging er geen bal in.

 6. Avatar
  februari 29, 2020

  Ik heb genoten van de goede wedstrijd van Eindhoven. Dik verdiend gewonnen. Het viel me op dat er veel strijd en snelheid zat in ons spel. Schitterend om te zien! Ook valt op dat er goed gecombineerd werd en dat er veel meer creativiteit in het spel leek te zitten. Wat een verschil met januari waar het spel vaak niet om aan te zien was. Kaj de Rooij zo snel mogelijk een (verbeterde) contract verlenging aanbieden! Hij is technisch vaardig en ziet het spel goed. Hij is echt een groot talent en zo jong al enorm belangrijk. Hij zal over een paar jaar wel in de eredivisie spelen maar dan kunnen we er nog iets moois aan verdienen. Dat kunnen we wel goed gebruiken gezien de financiële problemen van de club.dat is wel schrijnend natuurlijk aangezien we er anderhalf jaar geleden zo veel beter voor stonden. Wel logisch dat sponsoren hebben afgehaakt omdat het bestuurlijk een rommeltje is geweest de afgelopen jaren. Hopelijk komt er nu rust en kunnen we echt weer gaan bouwen aan een stabiele toekomst! En dat het bestuur geleerd heeft van de afgelopen jaren en nu wel de juiste beslissingen gaat nemen. Ook als we de komende jaren rust hebben en structureel weer beter presteren dan komen sponsoren terug en zal er weer meer publiek gaan komen die je langer kan binden. Daar ben ik van overtuigd.

 7. Avatar
  februari 26, 2020

  Naar aanleiding van bericht van Jan is even teruggekeken naar de topscorers bij FC Eindhoven in de laatste 10 jaar:

  2010: Nelemans/Nkoyi 12
  2011: Vansimpsen 10
  2012: Koc 11
  2013: Koc 11
  2014: de Groot 12
  2015: Sleegers 13
  2016: Caenepeel 15
  2017: Lieder 15
  2018: Lieder 30
  2019: vd Boomen 11

  In 2020 dus Cicilia 10 (met nog 11 duels te gaan). Lieder zal hij niet inhalen maar zo slecht doet hij het (statistisch) dus nog niet.

  Hij speelde overigens maandag ook een goede wedstrijd. Naast een goede goal en penalty ook een paar keer goed de bal verlengen, balletje vast houden en ja Jur, zelfs mannetjes passeren en balletje meegeven. Contract loopt af, laat hem de komende weken zichzelf maar bewijzen!

 8. Avatar
  februari 26, 2020

  Hoeveel Narris zaten er gemiddeld toen we een paar jaar geleden bovenin meedraaiden? De jeugd heeft de toekomst. Hoe bind je die? Bijvoorbeeld jeugd gratis mee met papa. Studenten lokken?

  Alle 11 goed weefmeester. Als het elftal goed staat scheelt het al een hoop. Met de namen van al die invallers is niets mis mee. Vooraf was eigenlijk alleen onduidelijk, hoe de invallers Vermeulen en de Meij het zouden doen. (zoals ik al schreef door de Meij kon Bourard naar het middenveld) De ander invallers zijn vrijwel gelijkwaardig aan de geblesseerden en geschorsten.

  Jan, traditiegetrouw worden spitsen bij ons kluppie altijd in extreme mate bekritiseerd. Zelfs had men bijv. commentaar op Erik Meijers in de spits, die later nog international werd.

  Cicilia is geen wereldspits, Jan, maar heeft het hart op de goede plaats. Is een goed aanspeelpunt, kan kaatsen en het spel verleggen, een bal doorkoppen en staat regelmatig op de goede plaats. Nee, hij is atletisch geen Ed Zonderland en kan ook geen drie man uitspelen, maar voor ons toch een waardevolle spits.

 9. Avatar
  februari 26, 2020

  Hoor wel eens wat mensen over Cicilia klagen maar in zijn laatste 14 wedstrijden maakte hij 10 goals. Dat zijn goede statistieken.

 10. Avatar
  februari 26, 2020

  Jur! Meer volk tijdens wedstrijden bij FCE? Heel simpel! Resultaten halen op kunst en grasmat zowel uit als thuis! Maar we zijn niet meer een club van het volk van weleer maar van zzp-ers en die hebben weing te makke tegenwoordig! Dus stel je tevreden met een gemiddelde van 2000 per thuiswedstrijd de komende jaren met een enkele uitschieter naar boven!