Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.992 Reactie(s)

 1. Avatar
  maart 24, 2020

  Lees dat in deze bizarre tijd en wereld er een directie wisseling heeft plaatsgevonden, het zoveelste “slachtoffer” dan wel bevrijd zijn van. Wens de nieuwe man, waarom geen vrouw?veel succes.
  Het kerkhof van mannelijke directeuren is toch wel erg groot.

 2. Avatar
  maart 12, 2020

  Al het voetbal afgelast tot 31 maart,dus mvv-fce,thuis tegen jong Ajax en uit naar Cambuur gaan nie door,ook de interlands tegen vs en Spanje gaan nie door..

 3. Avatar
  maart 08, 2020

  Jammer dat de ploeg niet thuis heeft gegeven juist nu er veel publiek was. Dit was een mooie kans om reclame te maken. Dat hebben we nagelaten. Heel erg jammer! Ook ik had hoge verwachtingen van de wedstrijd, zeker na het goede spel tegen Excelsior. Al in de eerste 5 minuten van de wedstrijd was het duidelijk dat het een moeizame wedstrijd zou worden. Dat lag niet aan Oss maar aan ons zelf….

 4. Avatar
  maart 07, 2020

  Door de onverwachte ontknoping gaat het publiek met een goed gevoel naar huis. Helaas zijn de kansen op een prijs minimaal. We mogen ons opmaken voor het eten van spek en bonen. Mijn buurman haalde een paar maal zijn gelijk met de problemen in het zone verdedigen, waardoor tegenstanders, wanneer het mis gaat, vrij staan. Hij pleit voor mandekking. Kansen creëren ging moeizaam, de kans op 0-3 zat er meer in, dan de 2-2. Brandts koos er niet voor om een verdediger voor een aanvaller te wisselen. (Daniëls voor Lopes)Maar in de Keuken Kampioen Divisie kan het balletje zo maar goed vallen.
  De spekkopers blijven komen.

 5. Avatar
  maart 06, 2020

  Succes vanavond in het Jan Louwers stadion aan onze blauw witten!
  Zou met 3 punten een mooie start zijn voor de 4e periode

 6. Avatar
  maart 03, 2020

  Als je spelerscontracten gaat verlengen zou je m.i. wel rekening moeten houden met de doelstellingen die je als BVO kunt nastreven. Als je weinig te makke hebt en daardoor zelfs liquiditeit perikelen de kop op steken dan kun mogelijke verbintenissen met spelers daar op afstellen. Een speler die mogelijkerwijs zou kunnen vertrekken is de Rooij. We draaien een te wisselvallig seizoen met enkele uitschieters en mede hierdoor zullen de meeste spelers die een aflopend contract hebben niet zo in beeld staan bij andere BVO’s.

 7. Avatar
  maart 03, 2020

  Vast liggen:

  Peijnenburg, Biemans, vd Eynden, Amevor, de Rooij, vd Sande en Sleegers. Dat zijn er dus slechts 7. Er is dus nog wel wat werk voor de club.

 8. Avatar
  maart 03, 2020

  Aflopende contracten/huurlingen als ik het goed heb gelezen:

  Swinkels, Jonkerman, Ogenia, Seedorf, Ze Pedro, Vermeulen, Janssen, Essikal, Makasi, Faber, Bourard, Idzes, Daniels, Cicilia, Burgering, Lopes.

 9. Avatar
  maart 03, 2020

  Die enkelingen zullen dan wel Kaj de Rooij en Samy Bourard zijn. Hoop, dat zij blijven, evenals Mawouna Amevor, wiens contract nog loopt tot eind van het jaar. En mogen wij Justin Oginia transfervrij een contract aanbieden? Hopelijk is Willem 11 net zo sociaal als wij naar Bergsen.
  En Marcelo Lopes graag behouden. Marcelo is technisch, kan een man uitspelen, is snel en op meerdere posities bruikbaar, zowel op het middenveld als in de aanval. Tevens kun je met hem op de counter spelen. Verbeterpunten zijn: voorzetten en schoten van buiten de zestien.
  Maarten is meer van de statistiek, maar onze corners en vrije schoppen lijken mij niet onze kracht. En leunen wij hierin niet te veel op een speler, na het vertrek van De Boom, namelijk Samy? Variatie gewenst?

 10. Avatar
  maart 02, 2020

  En misschien net zo belangrijk, willen de jongens zelfs überhaupt blijven? Kan me voorstellen/weet dat er voor een enkeling grotere clubs in de markt zijn. En transfervrij ophalen is interessant.