Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.123 Reactie(s)

 1. Avatar
  juni 11, 2020

  Ik denk dat we al een hele aardige as hebben met Swinkels, Amevor, de Rooy/Slegers (achter de spitsen).
  Hopen op een goede spits (toevalstreffer zoals Lieder was).
  Trouwens Goetzee kan terug naar de gemeente, je mag (ook qua Europese wetgeving) vermindering van huur bemiddelen en verkrijgen. Nu de gemeente nog zover zien te krijgen. Maar Goetzee heeft een prima babbel.

 2. Avatar
  juni 10, 2020

  Bonsoir webmaster en anderen, praat me niet over goede en vooral niet over slechte tijden. Het moet 1965 geweest zijn dat ik in de EVV jeugd ging spelen en op de (vaak ijskoude) jongensrang ons Kluppie ging aanmoedigen. Met echte Technische man, bedoel ik iemand met verstand van zaken, relaties en ervaring. Juist als je, je als opleidingsclub wilt manifesteren moet je talent(jes) weten te vinden en binden. Denk niet dat we als opleidingsclub voor technisch managers verder moeten. Ben het zeker met je eens dat er een as van ervaren spelers moet staan als je de jonge spelers daarom heen wilt laten renderen. Geloof graag dat jij en andere supporters die er dichter op zitten, het wel in van Son zien zitten en zal met alle liefde mijn ongelijk erkennen als het een goede greep blijkt te zijn.
  Wat betreft achter de club blijven staan, geef ik je helemaal gelijk en dat is dan ook wat ik al 55 jaar doe, want: Eindhoven zal wezen, Eindhoven zal zijn enzv. enzv.

 3. Avatar
  juni 10, 2020

  Kreeg net een bevestiging van Thomas Dal dat er een verhaaltje klaar ligt, dat een dezer dagen in het ED geplaatst gaat worden.

 4. Avatar
  juni 10, 2020

  Net via de mail de nieuwsbrief van ELFVoetbal ontvangen met daarin uitvoerig aandacht voor het initiatief vanuit de supportersgroep m.b.t. de “buslijn1909” . Mooi stukje reclame voor het prachtige werk en de inzet van deze fanatiekelingen. Ook het ED zou hier eens aandacht aan moeten besteden; worden er misschien nog meer kaartjes verkocht. Ik ga in ieder geval een mailtje die richting uitsturen.

 5. Avatar
  juni 09, 2020

  Ik zie juist wel graag een Jens van Son terugkomen. Om meerdere redenen. (kent de club, lokale jongen, goed laatste deel gehad bij Den Bosch, wil zelf graag, en heeft de nodige ervaring). De as moet altijd uit ervaring/routine bestaan. Daaromheen moet de club met talentvolle, regionale, jongens gaan spelen. Een ideale mix dus. Dat beleid is nu dus ook ingezet.

  Wat versta je onder een “echte” technische man Fransoos? We hebben een technisch manager in dienst, Marc Scheepers. Een nog onervaren man, maar dat willen we met onze club toch ook graag? De club wil in alle geledingen het “opleidingskarakter” uitstralen. Een dure, en ervaren, technisch manager is misschien ook wel helemaal niet haalbaar voor onze club? En verder denk ik dat Scheepers nu ook nog niets te verwijten valt. Mogelijk na de komende transferperiode dat je een 1e balans kan opmaken. Maar de corona-crisis zal hem niet helpen..

  Lees hier soms wel meer verhalen over mensen/bestuursleden van vroeger. Guido heeft zo ook wat berichten geplaatst. Is leuk om continu terug naar het verleden te kijken maar in mijn meer dan 25 jaar supporter zijn van deze club ken ik meer slechte jaren dan goede. De huidige beleidsbepalers, zoals Goetzee maar ook van Hout (voorzitter RvC) komen op mij goed en kundig over. Laten we daar als supporters maar vooral is achter gaan staan. Goetzee deed in de krant een boekje open over fondsen die nodig zijn om te overleven maar daar kunnen wij als supporters ook in helpen. Positiviteit heeft de club nodig. Heeft iedereen de seizoenkaart al besteld? Heb je eventueel de buurman, vrienden of collega’s al zover gekregen een seizoenkaart te bestellen? Heeft iedereen de ludieke actie mbt de bustickets van Buslijn1909 al gesteund en gedeeld? Dit soort zaken kunnen wij als supporters wel betekenen voor onze club. Het kan niet zo zijn dat als de club straks omvalt je achteraf denkt, hmm had ik me maar op een positieve manier ingezet voor de club.

  Het is nu misschien nog wel harder nodig dan iets meer dan 10 jaar terug………

 6. Avatar
  juni 09, 2020

  Denk dat we terug moeten naar de tijd dat er een “echte” technische man was. 1 met relaties en kennis van de (Belgische) markt. Zat er ook wel eens langs maar heeft regelmatig een, voor ons kluppie, pareltje gevonden. Denk dat enige kans op voortbestaan zit in de door Jur genoemde zaken zit.
  Eigen jeugd, binding regio, opleiden, samenwerken. Geen “dure” ervaren spelers. Eventueel een paar routiniers die graag willen. Iedere keer terugvallen op oude bekenden ( van Son) lijkt mij persoonlijk geen goed idée.

 7. Avatar
  juni 08, 2020

  Goed zo JUR,
  Probeer de boel maar aan te zwengelen.
  Misschien gaan ze op jouw artikelen wel reageren.
  Want tot op dit moment is het maar een saaie boel.
  Ik vlooi dag op mijn padje het wereldwijde web om
  Maar iets tegen te komen over onze blauwwitte.
  Ik heb nu het idee dat Eagles en ADO ons clubje
  aan het uitproberen zijn om te kijken wie de langste
  adem heeft.”Tussen haakjes” ik heb vorige week mijn
  seizoenkaart weer besteld.

  en ADO

 8. Avatar
  juni 08, 2020

  De 75 lezers per dag staan een paar dagen droog.Tijd ze te plezieren. Justin Hoedzee trekt er hard aan, nee niet aan een dood paard. Voor diegenen, die Edje niet gelezen hebben: Justin doet aan crisismanagement en tegelijkertijd werken aan een beleidsplan. Financieel wordt er een beroep gedaan op een fonds voor een overbruggingsregeling. Ik neem aan, dat de lening t.z.t. terugbetaald word. Inderdaad Dick, verontrustend, dat een derde van de sponsorcontracten afloopt. Hoeveel vlees hebben ze op de botten? Er zal toch bezuinigd moeten worden. Wat beleid betreft staat primair de gedachte van een kleine volksclub met een regionaal karakter met nadruk op eigen mensen, opleiding en talent. Binding met jonge spelers met voetbalkampen, samenwerking met Fontys. Impliciet wordt er gezegd geen dure jongens aantrekken. Efficiënt scouten wordt belangrijk. En het zoeken naar een directeur (helaas is Justin tijdelijk). Een goede algemene (tevens financieel) directeur is goud waard.
  Nee, Dick, het was geen nepnieuws, maar nieuws die in Edje stond, of Edje moet aan nepnieuws doen. Een goede verstandhouding met de pers lijkt me belangrijk. Langs Berg en Dal klinkt hoorngeschal.

 9. Avatar
  juni 06, 2020

  Goed stuk met de directeur in de krant. Het zal een uitdaging worden om te overleven. Hopelijk kunnen de mannen die onze club leiden ervoor zorgen dat we in 2021 nog gewoon naar onze club kunnen gaan kijken

 10. Avatar
  juni 06, 2020

  De directeur mag dus wel spreken met de pers, zie het ED, ( daarom liever geen fake berichten), wordt niemand beter van!
  Broer van Swinkels en Booijmans, voorstel van de heer Wijsman, niet doen, we hebben immers een academie en geef die een kans.
  Sleegers , ik begrijp zijn ambitie om in de eredivisie te spelen, welke speler wil dit niet!, laat hij het maar waar maken bij de Fc. dan worden ze er beide beter van.
  Hoe overleven we de huidige situatie, een op de drie sponsorcontracten lopen af en wat kan het MKB.
  Blijf geloven in betere tijden.