Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.123 Reactie(s)

 1. Avatar
  juni 22, 2020

  Klinkt als een goede deal voor een speler die normaal voor niks was weggegaan. Ondanks dat er een zware tijd aankomt lijkt het erop dat we een representatief elftal op de been kunnen brengen met een gereduceerd budget. Komend jaar overleven en met een gerichte scouting de selectie van het seizoen erop formeren, zodat we in een tijd zonder corona perikelen weer een stap vooruit kunnen zetten.

  Met een beetje geluk zien we elkaar weer in september, als blijkt dat we op gepaste afstand makkelijk in ons stadion passen.

 2. Avatar
  juni 22, 2020

  Bourard vertrekt alsnog naar ADO den Haag en in ruil daarvoor komen 2 jongens op huurbasis naar Eindhoven. In deze tijd, waarin FC Eindhoven vecht voor haar voortbestaan, een logische en goede keuze.

 3. Avatar
  juni 22, 2020

  Leuk om beide heren Jur en Hennie terug te laten blikken op het promotiejaar 1974-1975! Hierbij een kleine correctie op de beslissende wedstrijd waarbij EVV de 1e periodetitel in de wacht sleepte! Hennie dacht dat deze behaald werd tegen Volendam! Het werd m.i. tegen VVV met als uitslag 0-0 in deze thuiswedstrijd! Toon Jacobs werd algemeen topscorer dat seizoen voor EVV met slechts 13 doelpunten. Met zonnige en sportieve groet uit mijn ‘ woondomein’ In Texel!

 4. Avatar
  juni 18, 2020

  Hoi Jur,
  Leuk om je te zien en horen in Buslijn 1909.
  Zeker de moeite om de bekijken.
  groet, Jos

 5. Avatar
  juni 18, 2020

  Het boek staat een paar dagen droog. Tijd om de lezers weer naar de trog te leiden. Ongetwijfeld wordt er op de achtergrond hard gewerkt. Wellicht een idee, dat de noest werkers van onze organisatie nu en dan een kort berichtje kunnen schrijven over recente ontwikkelingen. Goede tip van Ruward over de stadion huurpenningen aan onze directeur?Zoals anderen opmerken een goede balans tussen ervaring en talent. Ervaring moet natuurlijk wel betaalbaar zijn. En lang niet een garantie (bijv. eerder was Eric Addo geen succes) een versterking te zijn. Bovendien hebben we al een paar dure oudere jongens? Primair geldt overleven.
  Niemand op dit gastenboek heeft antwoord op de vraag naar de geblesseerde spelers als Jarno Janssen, Cas Faber en Collin Seedorf gegeven.
  Long Tall Ernie heeft Alef Joao, ondnks zijn snelheid, van de Brab niet over het hoofd gezien. Technisch moet hij zich nog ontwikkelen. In ieder geval heeft hij God aan zijn zijde en dat is altijd meegenomen.
  Dichterbij huis schijnt ook een snelle, technische en scorende speler rond te lopen. Namelijk Jordy van Meurs, van onze amateurtak. Geen talent, maar een 26 jarige. Lijkt me jong genoeg voor een kans het een stap hoger te laten zien.

 6. Avatar
  juni 14, 2020

  Welke speler bedoel je Ton ? Als het gaat om Youri Roseboom dan is het de keuze van de club zelf. Die jongen was overigens geen eigen jeugd (speelt 1 seizoen in jong FC Eindhoven), had geen contract en geen zicht op een contract. Dan kende ook geen centjes vragen he ?

 7. Avatar
  juni 14, 2020

  En weer vertrekt een speler uit onze jeugdopleiding zomaar voor niets naar een
  Andere vereniging.
  Kost de jeugdopleiding van ons dan helemaal niets.?
  Onbegrijpelijk.!!

 8. Avatar
  juni 13, 2020

  Zolang er niks gedaan wordt aan de scouting blijft het lastig. Teveel afhankelijk van inbreng makelaars. Er moet een scout komen die bekend is in de beloften competitie, top amateurs en regionaal voetbal. Want ook een Top manager wat hieronder bedoelt wordt krijgt niet de financiële middelen om zo maar te shoppen.
  Het budget blijft beperkt dus je moet weten wat er in de beloften speelt of bij goede O19 teams en dan de potentie in te kunnen schatten om er vervolgens geld uit te gaan halen zoals nu bij Kaj de Rooij gaat gebeuren. Maar zo zijn er meer spelers daar ben ik zeker van.

 9. Avatar
  juni 12, 2020

  We naderen de 1000 verkochte bustickets! Wanneer je 25 tickets of meer koopt om de club extra te steunen, ontvang je een limited edition buslijn1909 speldje! (Let op! Beperkte oplage!)

  1 ticket bestellen kan natuurlijk ook, maar de ludieke actie nodigt uit om, in deze zware tijden, er meer te kopen en de club een financieel steuntje in de rug te geven!

  Bestel je (extra) bustickets via http://fc-eindhoven.nl/infobustickets

 10. Avatar