Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.285 Reactie(s)

 1. Avatar
  september 10, 2020

  Het is wel mooi vermaak aan het worden de gehele soap.

  Zoals de VI gister in een artikel omtrent van Hecke het mooi bracht: “Mooi trouwens dat de Bredase club twee miljoen voor van Hecke, een voetballer die nog geen half seizoen in de keuken kampioen divisie had gespeeld, durfde te vragen en nu Eindhoven verwijt dat het teveel geld wil zien voor Kaj de Rooij. Niet te vergelijken misschien, maar een beetje selectieve verontwaardiging is het wel.

 2. Avatar
  september 10, 2020

  Grappige actie van NAC supporters. Maar NAC heeft op dit moment een beetje te grote broek aan. Bieden zonder dat ze geld op de rekening hebben staan. Eerst zal de transfer met van Hecke financieel afgewerkt moeten zijn, voordat NAC verder kan handelen. Heel erg zakelijk dat FCE en Kaj zich niet gek laten maken.
  En het standpunt boter bij de vis moet je vasthouden. Het gaat tenslotte niet om een zak aardappelen, maar om onze topper Kaj, die ik het liefst nog een jaar bij ons zie spelen.

 3. Avatar
  september 10, 2020

  Wat een vertoning, dat Mooi de Rooij bij ons in een kooi leeft. En dan zijn er ook nog ophitsers, die hem adviseren niet meer naar de training te gaan. Naar zo’n club moet je niet meer willen gaan. Vraagprijs voor “bevrijding” verhogen. Zeker als je hem zo graag wilt hebben. Het lijkt me voor Kaj verstandiger om te kiezen voor de eredivisie. Wellicht kan onze organisatie in overleg met Kaj een actieve rol spelen om zijn eredivisie droom waar te maken.

 4. Avatar
  september 09, 2020

  Helaas kunnen wij ons op dit moment financieel niet meten met het grootste deel van de clubs in de eerste divisie. Dat zal ook zichtbaar zijn in de stand aan het einde van het seizoen. Een eventuele verkoop van Kay heeft alleen zin als er zoveel geld wordt betaald dat we financieel er beter voor komen te staan en meer dan een speler ervoor terug kunnen halen die in de toekomst de transferwaarde heeft.

 5. Avatar
  september 08, 2020

  Omdat Roda JC een aantal nieuwe eigenaren heeft. Die spelersbegroting is meer dan het dubbele. In aantal spelers doen de meeste clubs niet veel meer. Kijk maar naar Den Bosch en Helmond. Overigens is de transfermarkt nog een maand open. Kan dus nog van alles gebeuren.

 6. Avatar
  september 08, 2020

  De berichten lezende m.b.t. Kaj de Rooij zal het moeilijk worden hem te behouden voor onze FC.
  Hopelijk kunnen we na zijn eventuele vertrek dan toch een geschikte vervanger aantrekken want ik zie Joey Sleegers voorlopig ook nog niet terugkeren in de basis. En ja…………..het spelersbudget is erg laag, zelfs dit jaar aanzienlijk minder dan vorig jaar.
  Ik sta er daarom wel van te kijken hoe creatief andere clubs in deze moeilijke tijd met hun spelersbudget om gaan.Als je ziet dat b.v. Roda JC (vorig jaar nog bijna failliet) vandaag zijn elfde nieuwe speler aan de selectie toevoegt, dan vraag ik me af , waarom het daar, en ook bij andere clubs, wel kan.

 7. Avatar
  september 07, 2020

  Goh, Narris, ik hoor Brandts tegen je zeggen: “Ben jij soms trainer?” Long Tall Ernie spreekt zichzelf tegen: de wissel was tactisch, maar het lag niet aan het systeem. Het lag dus aan de spelers, want zij bewogen te weinig, communiceerden te weinig en toonden berusting. Te weinig communicatie, terwijl er een paar dertigers rondlopen? En Ruudje was wel degelijk aan het coachen. Het zal moeilijk worden tegen de kattenmeppers, die zich uitstekend versterkt hebben en beter speelden dan NAC. Wie stopt Loukili, Duijvestein en Thomassen etc. af? Dan zal er toch in goede zin gebikkeld moeten worden, want met dat hoge tempo en inzet van de kattenmeppers vrees ik het ergste. Maar de optimist in me blijft hoop houden.
  En voor de blauwwitter, die naar de roodwitte vijand willen gaan, moeten zelf een kaartje regelen via de website van Pee Es Vee. Je moet dan een account aanmaken en E 5,00 overmaken, dan krijg je de ticket per email. Er zijn nog ruim 100 kaarten.

 8. Avatar
  september 07, 2020

  Matige wedstrijd tegen de Witte Leeuwen uit Velsen! Tactisch aanpassen t.o.v. Juventus kan ik me wel iets bij voorstellen! Mr Brands en technische staf dit plan was wel zeer amateuristisch ! Komende 2 wedstrijden tegen onze Helmondse vrienden en de jonkies grootverdieners uit de Frederiklaan gewoon uitgaan van je eigen (on)mogelijkheden! Overleven dit coronaseizoen is mijn motto!!

 9. Avatar
  september 06, 2020

  Seedorf naar Emmen

 10. Avatar
  september 06, 2020

  Kregen we vorige week te veel, nu te weinig. Ondanks de 4 man op het middenveld hadden we de eerste helft geen controle. Het was chaotisch en rommelig. Zou Brandts vinden, dat de linkshalf/ linksbackpositie van Iker Pozo zijn kracht is? Ik veronderstel van niet, want in de tweede helft bracht hij Pieter Bogaers voor de hardwerkende overal lopende Dico Jap Tjong, maar voetbaltechnisch matig, als linkshalf en schoof Pozo naar het midden. Op zich goed van Brandts, dat hij met zijn wissel aangeeft, dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt. Pozo is nog jong, maar moet in dwingend aanwezig zijn nog stappen maken. Positioneel stond het toen beter. Helaas werden de (kop)kansen niet benut.
  Ik heb de wedstrijd nogmaals gezien, maar ondanks, dat Kaj de Rooij negatief betrokken was bij de tweede goal van Telstar stak hij er met kop en schouders bovenuit. Terecht merkt Brandts op, dat hij de eredivisie aan kan. Met de weefmeester eens poot stijf houden in vraagprijs.