Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

3.285 Reactie(s)

 1. Avatar
  september 13, 2020

  Ik vind dat we ons niet alleen achter de financiele middelen kunnen verschuilen.
  Clubs als Telstar en Helmond Sport hebben, denk ik. minder spelersbudget dan FC Eindhoven en presteerden beiden veel beter aan de Aalsterweg dan onze Blauwwitten.
  Aan wie ligt dat dan????

 2. Avatar
  september 13, 2020

  Na wat ik vrijdag heb gezien, vrees ik dat we een ondergeschikte rol gaan spelen. Kwamen op alle fronten tekort en mogen blij zijn met 1 punt.
  Helaas in jaren niet zo’n zwak elftal gezien. Gezien de financiële omstandigheden is dit geen schande maar bittere realiteit.

 3. Avatar
  september 13, 2020

  We willen zo graag, dat we mee gaan doen in het linker rijtje, dat we niet na een aantal wedstrijden mogen spelen voor spek en bonen. Mogen we al zo negatief zijn, dat we er weinig vertrouwen in hebben na 3 wedstrijden? Het verontrustende is, dat we in alle wedstrijden grotendeels er geen grip op hadden. Boessen had in een interview op Fox een paar zinnige opmerkingen over onze zwakte, o.a. profiteren van gebrek aan snelheid. We hebben veel moeite met een hoog tempo en handelingssnelheid van tegenstanders. Zoals Guido aangeeft (met de zonedekking) geven we veel ruimte weg aan de tegenstander. Ook met crosspasses worden we uit elkaar gerukt. En dan hebben we backs, die eigenlijk middenvelders zijn. En een back, die we hebben Valentino Vermeulen krijgt niet het vertrouwen na een een verloren schouderduw tegen Utrecht. Waarom hem dan een contract gegeven? De technische staf heeft toch vorig jaar met hem gewerkt, dan weet je toch wat hij kan. Brandts heeft het over gebrek aan beweging. Wie is de trainer? Er zijn een paar vuurvreters, zoals Jort van der Sande, Jens van Son en Hugo Botermans. Te weinig beweging. Zou Brandts gezien hebben, dat Iker Pozo in eenzelfde laag tempo over het veld sjokte, alsof hij een veteraan is van 40 jaar? Aan de bal deed hij goede dingen, maar 80 procent van het voetbal is zonder bal. En Dico Jap Tjong een uitstekende inzet, maar loopt overal en weinig gecontroleerd. Uiteraard nog jong. En dat Brandts een aanvallende middenvelder wisselde voor een verdedigende middenvelder zegt natuurlijk ook iets. Hopelijk weet de technische staf wat te doen om meer controle over een wedstrijd te krijgen.

 4. Avatar
  september 12, 2020

  Zou de technische staf en het bestuur de wedstrijd van gisteren ook hebben gezien???
  Ieder punt dat we halen is meegenomen….

 5. Avatar
  september 12, 2020

  Ik ben.me kapot geschrokken van het niveau. Het was onthutsend slecht gisteren tegen Helmond. De bal nog geen 5 seconden in de ploeg kunnen houden. Telkens inleveren. Passing bedroevend. Er zit geen lijn in het spel. Geen automatismen. Gigantische ruimtes weggeven. We mogen van geluk spreken met 0-0
  En dat terwijl Helmond 3 belangrijke spelers miste en wij nu nog Kan in de gelederen hebben(die ik overigens ook niet gezien heb)
  Dit mogen we Brands toch wel aanrekenen.
  Dit wordt een heel erg zwaar seizoen.. .

 6. Avatar
  september 11, 2020

  076, zoveel gezeik met spelers is er helemaal niet geweest. Waarschijnlijk blijft die enkeling bij je hangen. Vd Buijs, Vd Heyden, Amieux, Matthys enzovoorts maakte allemaal een mooie stap via Eindhoven. En zelfs die 2 spelers waar jij op doelt (Caenepeel en Vd Boomen) werden voor mooie som verkocht. Niet alles klakkeloos uit de pers geloven. Kaj laat zijn kopje niet hangen, blijft prima spelen en Eindhoven gunt hem een prachtige toekomst. Wel tegen de juiste prijs, maar ook dat is meer dan logisch.

 7. Avatar
  september 11, 2020

  Beste Dick,
  Als Kaj voor 6 ton of meer verkocht wordt, dan mag je mij een tikkie voor 50 euro sturen en dan ga je maar eens lekker een pilsje drinken met wat mede supporters op mij en Kaj. Ik zal je voorspellen dat dat niet gaat gebeuren. Voor 7 ton kun je echt betere spelers ophalen.
  Dat blijkt ook wel uit het feit dat er nog geen andere clubs zicht gemeld hebben voor De Rooij.

  Dat Kaj een gigantische toekomst heeft moet nog maar blijken. Er zijn wel meer spelers die eeuwig als talent worden aangemerkt, maar die niet verder komen dan rechterrijtje eredivisie. Een club als NAC kan het zich niet permitteren om voor 6 of 7 ton een miskoop te doen.

  Dat het bij NAC een chaos is zal ik zeker niet ontkennen. Ik dacht iets van 13 trainers in 12 jaar. Wij betalen per jaar meer aan ontslag vergoedingen dan de hele spelersbegroting van Eindhoven, als ik het zo inschat.
  Echter heeft EHV natuurlijk ook geen beste naam op het gebied van spelers en transfers, omdat er absurd hoge transfersommen gevraagd worden. Kaj zal niet de eerste zijn die een breuk forceert, mocht het zover komen.
  En ik denk dat ze op dit moment De Rooij heel graag kwijt raken, want met 14 contract spelers krijg je niet eens een licentie en geld voor nieuwe spelers is er volgens mij ook niet.

 8. Avatar
  september 11, 2020

  Geachte 076, uw verhaal is slechts een aanname die nergens op gebaseerd is. Fc vraagt een transfersom die recht doet aan Kay een mooie technische speler met een gigantische toekomst en dat is veel waard. NAC denkt een hoogvlieger te zijn en dat is nog afwachten gelet op alle kerkhoven inzake spelers, trainers en directeuren. Het wachten is op de eerste tegenvallers want daar kunnen ze in Breda niet mee omgaan.

 9. Avatar
  september 11, 2020

  Het feit dat je iets kunt betalen wil niet zeggen dat iets het ook waard is, of dat je het ook gaat betalen. Als ik een auto wil kopen en de dealer wil er 10K voor hebben zal mijn buurman raar opkijken als hij ineens 20K moet betalen, omdat hij meer geld heeft dan ik.

  Volgens mij kan Eindhoven elke dubbeltje goed gebruiken, dus ze zullen echt wel van de Rooij af willen, dat is in ieder geval een garantie dat jullie nog een jaartje door kunnen. En zoals het er nu uitziet ziet NAC af van verdere biedingen en zijn er nog weinig clubs met interesse. die 7 ton lijkt echt veel te hoog gegrepen.

  En de mensen die hier roepen dat Kaj moet wachten op een eredivisie club snappen het niet helemaal. De Rooij moet nu spelen, hij is 19, het gaat hem niet helpen om bij een eredivisie club op de bank te gaan zitten verpieteren. Of betonvoetbal spelen bij een laagvlieger in de ere.

  NAC zou een hele goede stap zijn voor de fase waarin hij nu zit; elke week spelen, meedoen voor het echie, en eventueel meedoen voor de prijzen. En dan misschien met NAC promoveren en op die manier een jaar (of twee) rijper alsnog eredivisie ervaring opdoen.

  Ik wens jullie een goede competitie, veel succes tegen Helliemund dit weekend.

 10. Avatar
  september 10, 2020

  Inderdaad weefmeester. NAC ontvangt 2,5 miljoen voor van Hecke en met bonussen kan dit oplopen naar 3 miljoen. En dan zouden ze geen 7 ton voor de Rooij kunnen betalen? Wanneer de Rooij zich ontwikkelt is hij straks miljoenen waard, dus groot gelijk om voor de hoogste vraagprijs te gaan. En een hoog percentage bij doorverkoop bedingen. En goed communiceren met Kaj, die wellicht verstandig genoeg is om te wachten op een eredivisieclub. Want NAC wordt niet zomaar kampioen en hebben gezwijnd tegen de kattenmeppers, onze tegenstander morgen. We zullen het zien. Onze goud van oud Jens van Son verwacht, dat de kattenmeppers ons de bal geven. Ik verwacht agressief en hoog tempo van ze. Boessen gaf aan te willen profiteren van gebrekkige snelheid bij ons achterin. Ik ben benieuwd, hoe fysiek kwetsbare spelers als Pozo en van Kleef zich staande houden. Zet Long Tall Ernie kuitenbijter Valentino op de gevaarlijke linksbuiten Loukili? Winnie Vermeer zoemt nog rond op de achtergrond. Wat zien ze toch in hem?