Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

4.563 Reactie(s)

 1. Avatar
  mei 16, 2022

  Hoe zit het achter de duinen? De stad waar onze balletdanseres haar kunstjes heeft geleerd. Gaan ze buigen en wij juichen? Jort mag namens NAC en ons natuurlijk het vonnis vellen. En hoe zit het met hun blessures? Weten jullie nog dat een paar jaargeleden onze Speulman Valentino zich in de kuiten vastbeet van Verheydt. Die Verheydt werd dol en greep onze bokser bij de keel. En die van onze Jasper? Hoewel Justin, een waardig vervanger was. Ja, onze Rob heeft er kijk op. Ik verwacht geen mooie wedstrijd. Ik denk, dat de Hagenezen voorzichtig opereren en willen profiteren van een fout van ons. Gevoelsmatig geef ik ons minstens zoveel kans als tegen de keutelboeren. Trouwens die hadden wel een geweldige supportersschare.

 2. Avatar
  mei 14, 2022

  Een mooie avond achter de rug. En (Anoniem) we zijn er steeds meer in gaan geloven. het leeft aan alle kanten. Op naar het volgende hoofdstuk in ons sprookje. we blijven er alles uitpersen. We zijn absoluut de kleinste club in de Play Offs, maar we lusten ze rauw!

 3. Avatar
  mei 14, 2022

  Het leek erop, alsof we het walhalla al hebben bereikt. We blijven dromen, alles staat open. Krachtsverschillen zijn gering. Met het klisjee, wie de meest goals maakt wint.
  Al eerder aangekaart. In het huidige voetbal ligt er veel ruimte op de flanken, omdat de vleugelverdedigers vaak naar binnen trekken. Wij trokken, dat in de 1e helft een paar malen open door vanaf rechts achter te passen naar links midden (op Justin). Ook als de keutelboertjes over de flanken spelen komt er ruimte in het midden, zoals bij de tegengoal. Dan zie je dat verdedigers vaak doorlopen en er spelers ongedekt staan net buiten de zestien. (niet alleen bij de tegengoal).
  Goede teamprestatie. Met opnieuw een sterke Brian en ik noem ook een keer CollinSeedorf, omdat ik hem weleens bekritiseerd heb. Collin speelde positioneel sterk. Zat goed in de duels en zelfs zijn passing was goed.
  Tegenstander hebben we niet in de hand, hoop op die stad achter de duinen, vanwege de dubbelrol van onze Jort tegen NAC, die het dan voor een partij altijd verkeerd doet. Ik twijfel niet aan zijn integriteit, maar tegen de Haagse Chinezen zal hij ook nog graag de overwinning boeken als revanche voor zijn nieuwe club.
  Eindhoven van de wezen en het zijn, als een trein op het voetbalterrein, laattie fijn zijn.

 4. Avatar
  mei 14, 2022

  Beste FC,

  Ik kon het niet laten mijn gelijk te halen.
  Op 13 april schreef ik het al:
  Geloof erin, FC Eindhoven. Geloof erin!
  Het kan!
  Ik voorzie een scenario zoals zich ontspon in onze prachtige Adelaarshorst, onder Hans de Koning
  De ultieme wisselwerking tussen supporters en elftal.
  Ons elftal was absoluut minder dan jullie nu op de mat kunnen brengen.
  Maar we voelden het gewoon! Het kan!
  Kom maar op, Venlo. Kom maar op, De Graafschap!
  Fantastische support, en een ploeg die 130% gaf.
  Ik heb genoten van de volle tribunes vanavond, en hoop oprecht dat het kleine, dappere, en bovenal authentieke FC Eindhoven volgend jaar een bezoek brengt aan de beroemde Vetkampstraat.

 5. Avatar
  mei 13, 2022

  Gefeliciteerd fce

  Groeten van Frederiklaan

 6. Avatar
  mei 12, 2022

  Richting uitverkocht huis morgen. Laten we nu maar eens allemaal achter de jongens gaan staan. Het zelfvertrouwen geven waarmee ze de halve finale bereiken. Het kan, het moet!

 7. Avatar
  mei 11, 2022

  mee eens Jur. Doordat wij meegingen in het vechtvoetbal vergaten we secuur te passen en de bal het werk te laten doen. Ging overigens langere tijd wel goed en juist toen ik in begin tweede helft op de 0-2 zat te wachten werd het 1-1 en billen knijpen.

 8. Avatar
  mei 10, 2022

  Hopelijk past afd. Ticketing dit aan. Er is toch niets mooiers dan een uitverkocht stadion a.s. vrijdag.
  Forza FC Eindhoven!!!!

 9. Avatar
  mei 10, 2022

  Aan de rechterkant op vak K klikken, Hans (dus niet op de plattegrond). Dan kun je kaarten kopen voor vak K.

 10. Avatar
  mei 10, 2022

  Section is not available staat er op de site dus…….