Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

4.563 Reactie(s)

 1. Avatar
  mei 19, 2022

  Zo kennen we onze Maarten weer, de allesweter van feiten en statistieken. Alleen Maarten, je doet niet aan prognostiek? Oftewel hoeveel percentage overwinningskans voor onze helden?
  Gisteren kwam ik op dezelfde gedachte als Maarten vanwege de opmerking hierover van de commentator tijdens de wedstrijd in Rotjeknor. Wat speelden die Kralingers goed. De ranglijst had niet Emmen en Volendam moeten zijn, maar Excelsior en onze blauwwitten op twee, dankzij Pee Es Vee drie geworden. (zoals een enkele supporter zei, ze gunnen het ons niet) Effe pesten, twee na Ajakkes, dankzij Wechselschmidt.
  Peter is een mogelijkheid. Alleen denk ik, dat Rob geen twee posities gaat veranderen vanwege zijn voorkeur voor patronen. En Racs lijkt me geen controleur als Matthias Verreth. Ik verwacht, dat bij eventuele blessure van Brym, onze Penderboy kiest voor Ogenia. Racs zal wel komen, als de wedstrijd om paasjes vraagt. Ogenia is dynamischer dan Racs, als ik zo brutaal mag zijn om de gedachten ven Rob te mogen lezen.
  We moeten profiteren van de ANGST van die stad achter de duinen voor onze zelfbewuste blauwwitte jongens.

 2. Avatar
  mei 18, 2022

  Is Brym zodanig geblesseerd dat hij zaterdag niet mee kan doen? Geschorst is hij volgens mij niet.
  In het REGLEMENT PLAY-OFF PROMOTIE/DEGRADATIE BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2021/’22 staat in artikel 11: “In afwijking van het bepaalde in artikel 30 Reglement Tuchtrechtspraak Betaald Voetbal vervallen door de aanklager geregistreerde waarschuwingen gegeven aan spelers in de eerste ronde van de play-off, als bedoeld in dit reglement, waarop geen uitsluiting is gevolgd, na die ronde.”
  Volgens mij betekent dat dat 2 gele kaarten in de 2 wedstrijden van de 1e ronde een schorsing oplevert, maar dat 1 gele kaart na de 1e ronde vervalt. Hetgeen ook logisch is omdat de nr 16 van de eredivisie geen 1e ronde speelt en dus een voordeel zou hebben t.o.v. KKD teams, die in de halve finale dan de kaartenlast van de al 2 gespeelde wedstrijden hebben.

 3. Avatar
  mei 18, 2022

  Ogenia linkerverdediger en Dahlhaus op plek van Bryn ??

  Racz op plaats Verreth ?

 4. Avatar
  mei 18, 2022

  Daar boven op die berg…

 5. Avatar
  mei 18, 2022

  Waar was het spandoek er staat een televisie voor?

 6. Avatar
  mei 18, 2022

  De keuze tussen Bogaers of Seedorf links in de zone is er een van afweging. Ik vermoed, dat Rob Collin wat hoger inschat in timing van de duels over de grond. Fysiek en qua kopkracht sla ik Bogaers (viel tegen De Graafschap kopsterk in) hoger aan. In de zone gaf Seedorf bij het doelpunt veel ruimte aan Verheydt. Blok je met je lichaam, dan kan hij minder zuiver koppen. Blijft natuurlijk een mooi doelpunt. Collin vond ik minder dan tegen De Graafschap. Ik verwacht, dat Rob zaterdag opnieuw kiest voor Collin. Rob houdt van vaste structuren.
  Opnieuw was Kuifje, Brian de Keersmaeker uitstekende op dreef. (mooie pass op Charles-Andreas)
  Ook zaterdag heeft Rob een moeilijke keuze met de vervanging van Charles-Andreas. Kiest hij voor de snelheid en fysieke kracht van Ogenia of voor de technische Racs met zij sublieme paasjes, wat Barnabas met zijn invalbeurten liet zien. De strafschop ontstond ook na een leep balletje van Racs.
  Wat ik zeer goed van onze ploeg vind, is het rustig blijven in een heksenketel. En de kop niet verliezen na de onterechte achterstand. Slim voetbal in de 2e helft. Knap teruggekomen en veel geloof in eigen kunnen.
  Mijn intuïtie zegt, dat ADO, achter een stoere facade, banger is voor ons dan wij voor de Hagenezen. Ik verwacht een behoudend Den Haag. Gaan de details het verschil maken?

 7. Avatar
  mei 17, 2022

  Sonde sonde, het zat er echt in vandaag!

  Alle vertrouwen in as zaterdag!! Amevor vandaag erg sterk weer, doorziet het zeer goed. Snap alleen helemaal niks van Seedorf achterin. Ik zie liever Ogenia en Bogaers in de basis. Meer kracht em lengte!
  Sleegers zal een stapje gaan maken vrees ik, veel plezier aan beleefd dit seizoen!

  Op naar zaterdag boys!!!!

 8. Avatar
  mei 17, 2022

  En wij moddervakker hebben geen gekleurde bril, daarom halen wij de finale met kapitein Rob aan het analytische schip, die ook gezien heeft, dat de Haagse Chinezen, waarvan er een een paar jaar geleden aan de Aalsterweg was geland, van onze fouten willen profiteren. Trouwens er lopen wel degelijk goede analysten rond, zoals een Kees Kwakman.

 9. Avatar
  mei 17, 2022

  Narris, ESPN commentatoren hebben vaker een gekleurde bril. Ik stoor me er mateloos aan. Het blijven natuurlijk mensen, zou je kunnen zeggen. Maar dan hebben ze het verkeerde beroep, of er geen talent voor. Ik zou me er niet zo druk over maken, over die Haagse signalen.

 10. Avatar
  mei 16, 2022

  Op alle sites van ADO zijn die gasten met NOS en ESPN commentatoren het eens :Den Haag heeft volgend seizoen weer een club in de eredivisie! Haagse bluf? Mocht het voor FCE niet lukken, helaas , dan maar terugkijkend op een uitstekend seizoen 2021-2022 voor The Penders boys!