Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

4.640 Reactie(s)

 1. Avatar
  juli 24, 2022

  Nou die nieuwe zijn volgens mij tot nu toe vooral geblesseerd en die Sanoh ken er weinig van. Gister zag ik hem invallen, terwijl die jeugdspeler voor hem het nog beter deed. Ze missen vooral de goede aanvallers die zijn vertrokken. En tot nu toe zie ik daar alleen die spits van Feyenoord voor als vervanger.

 2. Avatar
  juli 24, 2022

  Onze Narris, oud-speler van ons kluppie roept op tot realisme. Dat is wat een supporter niet wil. Een supporter wil dromen. Het zoet bedrog van de dromen. Afgelopen seizoen niet, dat was een droom, alleen stukgelopen op de Haagse schoffies. Gelukkig bepaalt niet alleen de schaarse pieterlingen de stand op de ranglijst. Met de toegenomen concurrentie in de KKD, zal een plaats in het linkerrijtje al een prestatie van formaat zijn. Door een aantal afwezigen verloopt de voorbereiding niet optimaal. Competitie komt eigenlijk te vroeg. Wat ik schrijf is natuurlijk ook slechts een meninkske, maar mijn gevoel zegt, dat een aantal “versterkingen” potentie hebben, het zal blijken, of dat zo is. Verwacht net als de weefmeester, dat de achterhoede er zal staan. In de achterhoede is veel concurrentie. De moeilijk taak voor Rob om de ideale opstelling te verzinnen. Rob speelt vaak met twee controleurs op het middenveld. Laten we hopen, dat Sven van Doorm de goede veranger is van Matthias Verreth. En wat doet hij met de terugkomst van Yassine Azzagari. En voor missen we nog de geblesseerden Pjotr Kestens en Lamine Diaby-Fadiga. En Naoufal Bannis, statistisch gezien een versterking. Knappe prestatie van Marc Scheepers hem aan te trekken. Dus allesbehalve in de voorhoede compleet om te zien, of die jongens het goed gaan doen. Dalton Enokpa verrast me in positieve zin. Ik denk, dat Rob hem erbij houdt. Gevoelsmatig mis ik wel, een technische speler voor subtiele paasjes naar de aanvallers. Is Yassine zo’n speler. En kan Jordy Huybers zich zodanig ontwikkelen? Op meerdere posities is er concurrentie. In de voorbereiding is alles speculatief. Lekker zeveren, heerlijk toch.

 3. Avatar
  juli 23, 2022

  Rustig supporter vak E. Verdedigend staat het straks prima. Aandachtspunt voor de technische beleidsbepalers zijn nog tenminste 2 aanvallende posities. Dat weten ze zelf ook wel. De transfermarkt is nog eventjes open en soms moet je wachten op dat buitenkansje dat op het laatste moment beschikbaar komt. Brym kwam ook pas toen het seizoen was begonnen. Oefenwedstrijden zeggen iets, maar lang niet alles.

 4. Avatar
  juli 23, 2022

  Waarom Anoniem? Vandaag weer verliezen. Hebben toch ginne fatsoenlijke aanvallers. Nog nie bekant het niveau van de aanvallers van vorig seizoen!

 5. Avatar
  juli 23, 2022

  Ondanks het twee na laagste budget heb ik er meer vertrouwen in dan voor het begin van het vorige seizoen ¡!

 6. Avatar
  juli 22, 2022

  Jur e.a volgens Blauwwitter hebben we het op 2 na laagste spelersbudget dus laten we realistisch zijn qua verwachtingen voor het seizoen 2022-2023!

 7. Avatar
  juli 20, 2022

  Ik zag een beetje een gelaten FCE, dat een beetje onder de indruk van het stadion was. Ik had het idee dat er geen stevige wedstrijd van gemaakt mocht worden. Want die goals waren bijna allemaal kadootjes die er bij kordaat en stevig ingrijpen niet ingaan. Daarom heb ik ook een hekel aan dit soort wedstrijden. Ook speelde fce niet in hun sterkste opstelling en miste minstens 6 basisspelers. Jur, ook Rob heeft deze wedstrijd gezien en zal uiteindelijk het beste elftal opstellen. Volgens mij is het elftal er kwalitatief flink op vooruit gegaan tov vorig jaar. Ik heb er veel vertrouwen in.

 8. Avatar
  juli 20, 2022

  Bonsoir aan iedereen,
  Wedstrijd niet gezien maar wel wat geschrokken van de constatering dat het nog erger had kunnen/moeten zijn. Had gehoopt dat het als team al wat verder zou zijn. Moeten wel veel nieuwe/andre spelers ingepast worden maar toch. Ik zou wel eens willen horen van anderen wat de mening over Mitchel van Rosmalen is. Zit het er gewoon niet in of komt het er (nog) niet uit.

 9. Avatar
  juli 20, 2022

  Verbazingwekkend, geen enkele reactie op de dikke nederlaag. Wonden aan het likken, want het doet pijn om door het Vee van Pee Es geslacht te worden. Gelukkig voor de buis gezeten. Dat hol is verboden gebied, alleen verloochen ik mijn principe, wanneer de wedstrijd niet op de treurbuis wordt uitgezonden.
  Kwakman sprak van gebrek aan kwaliteiten en krachteloos. Nee, hoor nietszeggend, want vorig seizoen was Nuenen ook een niet te nemen horde.
  Zonedekking is niet gemakkelijk bij subtiele passing tussen de linies. Andersom missen wij die subtiele passing. Opvallend was, dat we in de tweede helft met een aantal wissels er niet zwakker van werden.
  Kwakman sprak over Collin Seedorf, dat hij zijn dag niet had, tsja, dat was ook al tegen Den Haag, desondanks een contractverlenging gekregen. En Mitchel van Rosmalen kon volgens Kwakkie ook geen potten breken. Inderdaad een vrije bal over 15 meter schuiven in de voeten van de tegenstander. Mitchel blinkt uit, wanneer hij alle tijd heeft om een balletje terug te spelen en zonder bal sjokt hij als een uitgeblust paard achter een tegenstander aan. En een bal veroveren….Rob stelt hem natuurlijk op vanwege zijn langdurig contract, maar veel speelminuten zal hij niet krijgen bij terugkeer van geblesseerde spelers.
  Maar nu het positieve. Verwacht, dat Persyn als rechtsback een versterking is, evenals linkspoot Rego. Zijn kopkracht was niet goed te beoordelen, hij oogt niet groot. Verwacht ook, dat loper, corrector van Doorm nuttig zal zijn. Jeugdspeler Enokpa is een positieve verrassing, erg snel. Gevoelsmatig doet hij niet onder voor Sanoh. Ligt het aan mijn bijziendheid, dat hij iets te zwaar oogt? Ook invaller Huybers kan iets met een bal, een man voor achter de spits. 19 jaar, uiteraard moet hij tactisch nog groeien. En Rob lijkt gecharmeerd van het Haagse werkpaard Rottier. Blijft hij, dan is er met 3 man concurrentie voor de spitspositie. Ook de overige wissels waren geen verzwakking, ook niet achterin. Kortom, wanneer de geblesseerden terugkomen, is er concurrentie en dubbele bezettingen. Ook schuifmogelijkheden. Ogenia kan ook als (aanvallende) rechtsback uit de voeten. Dahlhaus kan immers op links.
  Ik heb er alle vertrouwen in. Ik vermoed, dat Rob de organisatie op dezelfde manier wil invullen als afgelopen seizoen.

 10. Avatar
  juli 19, 2022

  Modder vakker, FCE heeft nog een optie 23/24 bij Maarten. Goede zet destijds. Ja,ze zijn goed bezig.