Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

4.640 Reactie(s)

 1. Avatar
  juli 29, 2022

  Klopt helemaal Fransoos. Clublied werd ook in vele cafés, kroegen en bij bruiloften in Eindhoven e.o. grijs gedraaid.

 2. Avatar
  juli 29, 2022

  Er is een dubbeldekker beschikbaar voor de reis naar Den Bosch. Kaarten koop je eenvoudig via de ticketbox van FC Eindhoven. We hebben nog zo’n 20 vrije plaatsen.

  Liever met de auto? Koop dan je kaartje voor donderdag 12.00u bij het secretariaat van ons eigen Jan Louwers stadion.

  Steun onze jongens in Den Bosch!

 3. Avatar
  juli 29, 2022

  Klopt allemaal als een bus, Narris. Kan het zijn dat Peter dat heeft ingezongen n.a.v. de promotie naar de eredivisie?
  Mooie tijden in o.a. de Effenaar.

 4. Avatar
  juli 28, 2022

  Fransoos en Jur niet alleen Fanfare maar ook 4PK en Dirty Underwear waren voorlopers van Bots mede door de aanwezigheid van Hans Sanders ( ook ) in deze bands! Peter Koelewijn was een echte EVV fan ( 4PK) en heeft het clublid een op een epeetje ingezongen.

 5. Avatar
  juli 27, 2022

  Uit de kast gekropen. Al die spuidomienen, net alsof ze bang zijn voor een blauwwit meninkske. Al zijn het natte dromen, een blauwwitter blijft altijd komen (vrij naar JA Deelder). Zal maar niet plagiëren, dat de hemelpoort aan de Aalsterweg lijkt op een worstenmandje. Met een knipoog naar Jan Louwers. (van worstenverkoper tot miljonair)
  Ik kwam jou naam tegen onder een tekst van een fragment van een band uit de zeventiger jaren uit Eindhoven, Fanfare, de voorloper van Bots, op youtube. Zij speelden instrumentele symfonische rock met 4 songs van een half uur per stuk, helaas nooit op elpee verschenen. Bots wordt nog weleens gedraaid bij ons kluppie: wat zullen we drinken zeven dagen lang. Helaas niet na de nederlaag tegen die stad achter de duinen.

 6. Avatar
  juli 26, 2022

  Bonsoir allemaal en in het bijzonder detective Jur,
  Knap dat je mijn ware identiteit hebt gevonden, niet dat deze ooit een geheim is geweest trouwens. Altijd al van af de jongensrang leeftijd een trotse supporter van onze blauw-witte jongens geweest. Ik denk dat we nog wel eens bij elkaar in de buurt hebben gezeten op de lange zijde.
  Gezien de budgetten van de tegenstanders zou het een klein wonder zijn als we in het linker rijtje eindigen.
  Hoop stiekem toch dat de stijgende lijn qua toeschouwers vast kan worden gehouden. Laten we maar optimistisch blijven. Vorig jaar had, denk ik, niemand erop gerekend dat we zover zouden komen. À bientôt,
  Fransoos (jan kuik)

 7. Avatar
  juli 25, 2022

  Driekske, een meninkske mag altijd gegeven worden, daar hoef je niet op te wachten en ik heb al wat voorzetten gegeven. Onze Fransoos, de detective is achter je ware naam gekomen, wordt niet op zijn wenken bediend, betreffende ons talentloos talent van 21. Statistieken? Bij de geliefde helmonsters is het contract met Sander Vereijken in overleg ontbonden. Een voorzetje voor Marc, want ik kan me niet voorstellen, dat hij veel speelminuten gaat maken. Maar ik ben geen trainer en kan spelers niet beter maken, misschien maakt Rob er een wereldster van. Geleufde gai ut, Driekske? Drijf je de spot met me? Dat is niet goed voor mijn ego. Ik zei er vertrouwen in te hebben, ondanks, dat ik denk, dat we we zwakker op geworden zijn. Waarom zwakker? Neem Moussa Sannoh, die allerminst indrukwekkende statistieken kan overleggen. Kan me niet voorstellen, dat hij Joey doet vergeten. Kennelijk is Jan niet onder de indruk van Moussa en vond de jeugdspeler beter. Wie Jan, Yordi Huybers of Elton Enokpa of beiden? Matthias Verreth of Sven van Doorm. Wie staat er op punten voor? Sven, voor alle duidelijkheid, vooralsnog ben ik blij met je komst, hoor! En kan Naoufal de rossige Viking doen vergeten? Laten we het hopen. Deed het goed bij NAC. En wie gaat onze ex-Speulman, Valentijntje doen vergeten? Trouwens, eigenaardig, dat hij gekozen heeft voor het tweede van Dordtmund. Zal wel goed voor de beurs zijn. Zou Justin Ogenia daar geschikt voor zijn? Snel, fysiek en opbouwend met een voorzet in de rechterpoot? (links mindere poot)
  Nogmaals, alles blijft speculeren. Nog te weinig gezien voor een beter oordeel. Onderin het linkerrijtje zal een prestatie van formaat zijn. Hoop, dat we voor de “spanning” mee kunnen draaien.

 8. Avatar
  juli 25, 2022

  Beetje koffiedik kijken Driekske. Sleegers en Vermeulen waren van een prima nivo. De rest van de vertrekkers hebben gefaald/waren onzichtbaar in de nacompetitie. Al deze spelers zijn vervangen, waarvan ik er een paar heb zien spelen. En die vond ik prima spelen. Echter een 4tal hebben nog niet gespeeld,maar hebben echt wel het juiste nivo. Ik heb vertrouwen in de technische staf. Alleen moeten we even geduld hebben,voordat we met de sterkste opstelling kunnen spelen. En oefenpartijen zeggen me niets.

 9. Avatar
  juli 25, 2022

  Onze Jur, heeft er het meeste verstand van, dus wachten wat zijn mening is, hebben we genoeg kwaliteit voor de nacompetitie???

 10. Avatar
  juli 25, 2022

  Kwalitatief hebben we veel ingeleverd, het is teveel op een gok of de jongens zich ontwikkelen, maar ja we hebben maar een beperkt budget, we moeten realistisch zijn, vorig jaar top, maar nu in de sterke competitie is het afwachten