Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

5.932 Reactie(s)

 1. Avatar
  oktober 16, 2023

  Ik zag een mooi filmpje van Joey Sleegers over de derby’s met HS. Zou hij komende vrijdag inzetbaar zijn?

 2. Avatar
  oktober 11, 2023

  Kaarten zijn nu twee dagen te koop, maar er is nauwelijks iets verkocht. Dat je alleen met een clubkaart van FCE een kaart kunt kopen helpt niet mee. Als je die al één hebt van bv PSV kun je geen kaart kopen volgens mij.
  FCE speelt één dezer dagen ook nog een oefenpotje. Waar, wanneer en tegen wie is denk ik geheim.
  Persyn gaat potje tegen HS waarschijnlijk niet halen. Brondeel, v Doorm en Seedorf trainde vandaag niet mee. Kokcu Ogenia en de derde keeper ook niet ivm interlands.

 3. Avatar
  oktober 08, 2023

  Kunt op het gastenboek erover klagen. Kunt ook gewoon mailen naar de club of de directeur. Dan kunnen ze je meteen uitleggen waarom ze dat nog niet hebben gedaan. En ja ik vind het ook te lang duren maar hier op het gastenboek hebben we het antwoord niet 😉

 4. Avatar
  oktober 08, 2023

  Begreep dat Yvonne er door omstandigheden niet is. Misschien is dat de reden waarom er nog geen online kaarten te koop zijn? Is ook nog een risicowedstrijd met veel animo uit Helmond. Denk dat ze liever geen kaarten verkopen 😉 Zonder gekheid, verwacht morgen meer info. PSV uit is ook nog niet te koop.

 5. Avatar
  oktober 08, 2023

  Vak-G, ik denk dat ze gewoon niet zoveel supporters bij die wedstrijd willen hebben. Is al over 12 dagen namelijk.

 6. Avatar
  oktober 08, 2023

  Wanneer begint onderhand de kaartverkoop voor de derby? Wat is dat toch met die slechte communicatie bij de club?

 7. Avatar
  oktober 08, 2023

  Hebben we allemaal gestemd op Jorn en Farouq???? Kom op mensen , zij verdienen die prijs.

 8. Avatar
  oktober 07, 2023

  Het gehanteerde systeem is logisch gezien de (on) mogelijkheden en wordt prima uitgevoerd. Benieuwd of er met wat terugkerende spelers nog groei inzit.
  Tot nu toe, in ieder geval qua resultaat, meer dan in orde.

 9. Avatar
  oktober 07, 2023

  Het is vrolijk bal met onze Thomas Dal. Farouq Limouri centraal in het wedstrijdverslag. Ons Scheepje heeft toch een aantal goede versterkingen op zijn portfolio staan, zoals Farouq, Sven Simons en gehuurde noodgreep Luuk Wauters is ook versterking. Belangrijkste schakel is Willem Weijs, die houdt van aanvallend voetbal, maar uitgaat van de mogelijkheden van onze ploeg met een goed organisatie en positiespel. en ook tegen Den Bosch een geslaagde ingreep door de tegenvallend aanvallers te vervangen door de zich goed ontwikkelende Sven. een agressieve aanvallende bijter op het middenveld is welkom. Wakkere Willem heeft een uitstekende kijk op het geheel.
  Laat blauwwitter, voorstander van meerjarige contracten, de scheepstoeter op het oor van Scheepje richten door het contract van Willem en Farouq open te breken en te verlengen.
  Een week geen competitieverplichtingen is goed voor het herstel van spelers.

 10. Avatar
  oktober 06, 2023

  Thomas bepaald niet of, waar en wanneer een artikel geplaatst wordt. Duidelijk en logisch dat PSV een prominentere plek in de krant heeft. Ik vind de interviews van Thomas Dal zeker niet verkeerd. En hij kan als journalist ook moeilijk schrijven dat het goed is, als ze matig spelen. De kop met “blameren” heeft hij later ook iets genuanceerd. Maar ook ik vind dat FCE tegen 10 man van MVV het beter hadden kunnen doen.
  Maar voor de supporters en mij verzachten de drie punten natuurlijk heel veel.