Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

<

6.179 Reactie(s)

 1. Avatar
  juli 09, 2024

  Hoe gaat het met Maarten Peijnenburg, gaat hij spelen in de oefenwedstrijden? Het geluk mag hem nu onderhand wel toelachen.

 2. Avatar
  juli 08, 2024

  Ik lees dat Eindhoven werk maakt van Boris Van Schuppen. Waarom wordt er weer gekozen voor een speler met een grote blessuregeschiedenis?

 3. Avatar
  juli 08, 2024

  Eus heeft enkel negatief commentaar en te veeleisend voor de club. Realistisch blijven en positief kritisch zou mooier zijn.

 4. Avatar
  juli 08, 2024

  Dat ga ik niet doen. Niet chique om de betreffende medewerkers publiekelijk ‘te shamen en blamen’. Ik reageerde eerder op het commentaar wat Eus kreeg. Daar laat ik het voor nu bij.

 5. Avatar
  juli 08, 2024

  Dan goed te benoemen met wie je dit besproken hebt en wat diegene er dan niet aan heeft gedaan.

 6. Avatar
  juli 08, 2024

  Al lang gedaan. Meerdere keren zelfs ‘Supporter vak-EX

 7. Avatar
  juli 08, 2024

  Ik zou dat dan vooral niet anoniem plaatsen. Maar juist als feedback geven aan de club zodat ze er iets mee kunnen doen.

 8. Avatar
  juli 08, 2024

  Eus legt de vinger op de zere plek. Wat hij schrijft klopt gewoon. Blijf vooral je mening delen Eus!

  Ik ben heel lang als vrijwilliger actief geweest en weet dan ook goed wat er fout gaat binnen onze mooie club. Samenvattend: de lat wordt te laag gelegd, feedback wordt niet gewaardeerd en de interne communicatie naar medewerkers en vrijwilligers is matig.

  Als de beleidsmakers bij de club niet willen inzien dat het beter moet, zal de club de veredelde amateurclub blijven die het nu is.

 9. Avatar
  juli 07, 2024

  Van de pot gerukt en de pot die de ketel verwijt dat hij blauw ziet. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste in het blauwwitte land? Wat een geluk, ik behoor tot het goei volluk.

 10. Avatar
  juli 06, 2024

  Bedankt voor de tip. Zal ik doen.