2 punten verloren of 1 gewonnen?

Een bizarre slotfase zorgt ervoor dat FC Eindhoven tevreden moet zijn met een gewonnen punt. Of hebben wij er gisteren twee verloren?

In de 1e helft speelde FC Eindhoven goed, kreeg diverse mogelijkheden en zag bij de tegenstander Watamaleo met een rode kaart vertrekken. Ondanks dat het bij rust 1-1 stond leek het een kwestie van tijd voordat FC Eindhoven de pot zou gaan beslissen. Na rust kreeg Waalkens de uitgelezen mogelijkheid hiermee te beginnen, hij faalde echter vanaf elf meter.

FC Volendam bleef daardoor overeind en counterde zichzelf naar 1-3. Ongeloof op de gezichten van de Eindhoven supporters. Goed voetbal liet de ploeg van JP de Jong in de 2e helft niet meer zien, werklust daarentegen wel!

Met de 90e minuut al op de klok leek Beekmans voor de statistieken nog een doelpunt mee te pakken. Toch ging de bal in de 93e minuut nog eenmaal naar voren, 3-3…

Na afloop overheerst dan toch de teleurstelling. Dordrecht en de Graafschap spelen gelijk, drie punten waren erg welkom geweest….

Vrijdag nieuwe ronde, nieuwe kansen. Eindhoven gaat dan op bezoek bij Fortuna Sittard.

Minuut 19.09

Na 19 minuten en 9 seconden ging er vanaf vak-I een groot spandoek de lucht in, supporters zongen “sta op als je Woutje steunt”.

Een prachtig eerbetoon voor een clubicoon, een geweldige vent en persoonlijkheid! Wout, voor altijd blauw-wit!