Busreis naar de derby (Update)

Busreis naar de derby (Update)

Op vrijdag 09 augustus 2013 staat de derby tegen Helmond Sport op het programma. Namens EindhoFAN verzorgen wij de organisatie van de busreis naar deze wedstrijd.

Seizoenkaarthouders van FC Eindhoven reizen voordelig mee naar deze Derby. De busreis inclusief toegangsbewijs stadion kost € 15,00.

Opgeven kan tot en met woensdag 07 augustus 2013 door te mailen naar webmaster@eindhoven1909.nl. Geef hierbij voor+achternaam door en geef tevens aan of u in het bezit bent van een seizoenkaart.


Geen seizoenkaart, wel lid Supportersvereniging Eindhoven

Heeft u geen seizoenkaart van FC Eindhoven, maar bent u wel lid van de Supportersvereniging Eindhoven, ook dan kunt u voor € 15,00 mee naar de Derby!

Supporters die geen seizoenkaart hebben en geen lid zijn van de Supportersvereniging Eindhoven kunnen uiteraard ook meereizen naar Helmond. Zij betalen € 25,00.

Wilt u in de toekomst voordelig mee naar uitwedstrijden, maar u heeft geen seizoenkaart of lidmaatschap van de Supportersvereniging Eindhoven, dan kunt u door eenmalig € 12,50 te betalen lid worden van de Supportersclub Eindhoven1909 (SCE1909). U reist dan voortaan ook tegen het voordelige tarief mee! Wordt u nog voor de wedstrijd tegen Helmond Sport lid van de SCE1909 betaald u daarvoor slechts € 10,-.

De bussen vertrekken om 18:30 uur vanaf het Supportershome van het Jan Louwers Stadion.

EindhoFAN
Alle seizoenkaarthouders van FC Eindhoven zijn automatisch lid van het overkoepelend supportersorgaan EindhoFAN. Binnen dit orgaan, gecoördineerd door FC Eindhoven werken Woutje Kidsclub, Supportersclub Eindhoven1909 en de Supportersvereniging Eindhoven samen om u als supporter van FC Eindhoven nog beter van dienst te kunnen zijn!

Eigen vervoer
Uiteraard is het ook mogelijk om deze wedstrijd op eigen vervoer te bezoeken. De kaarten aan het uitvak van Helmond Sport kosten ook dan € 15,-

(4 aug) De kaarten voor eigen vervoer kunnen deze week van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 16.30uur worden gekocht. De kassa’s aan het uitvak in Helmond zijn op de wedstrijddag GESLOTEN!

<

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.