Busreis naar Sparta Rotterdam (13 Sept)

Busreis naar Sparta Rotterdam (13 Sept)

Op vrijdag 13 september 2013 speelt FC Eindhoven de altijd lastige en de laatste jaren zeer spectaculaire uitwedstrijd tegen de roodwit gestreepten uit Rotterdam SPARTA. Onze FC staat momenteel gedeeld tweede en gaat ook in de havenstad voor de volle zege! Door massaal de club te steunen kan dit zeker lukken.

EindhoFAN organiseert weer een gezellige busreis naar deze wedstrijd. U kunt als seizoenkaarthouder en/of lid van de Supportersvereniging Eindhoven of SCE1909 voordelig mee!

Datum :  13 september 2013
Vertrek :  17:45 uur vanaf stadion
Prijs :   € 20,00 (geen seizoenkaart/geen lid SV Eindhoven, SCE1909: € 30,00)
inclusief toegangsbewijs stadion

Opgeven kan via webmaster@eindhoven1909.nl.

Wij verzoeken u duidelijk aan te geven of u een seizoenkaart heeft danwel lid van de SV Eidnhoven, SCE1909 bent. Geeft u meerdere personen op dan van ieder persoon de naam en geboortedatum doorgeven.

Reizen met eigen vervoer
Het is mogelijk om op eigen vervoer naar Sparta Rotterdam – FC Eindhoven te gaan. Let op: de kassa’s van het gastenvak zijn op de wedstrijddag GESLOTEN.
Kaarten kunnen bij FC Eindhoven worden gekocht en kosten € 14,00.

Voor meer informatie kijkt u op de geheel vernieuwde website www.eindhoven1909.nl (ook in handige mobile versie) of volgt u ons via twitter @SCE1909.

EindhoFAN
Alle seizoenkaarthouders van FC Eindhoven zijn automatisch lid van het overkoepelend supportersorgaan EindhoFAN. Binnen dit orgaan, gecoördineerd door FC Eindhoven werken Woutje Kidsclub, Supportersclub Eindhoven1909 en de Supportersvereniging Eindhoven samen om u als supporter van FC Eindhoven nog beter van dienst te kunnen zijn!

header9_199

<

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.