Eindhoven boekt wederom een zege

In een aantrekkelijk duel heeft FC Eindhoven de drie punten weten te behalen tegen MVV. De Maastrichtenaren werden met 3-2 terug naar Limburg gestuurd.

In de rust leek het duel al beslist. Eindhoven stond al met 3-0 voor. Lieder was de grote man met een loepzuivere hattrick, en deed dat zelfs binnen 23 minuten. Eindhoven was heer en meester, speelde bij vlagen enorm goed voetbal en niemand had het gevoel dat MVV nog terug in de wedstrijd zou komen.

Toch werd het duel nog onnodig spannend. MVV was wakker en Eindhoven leek wat verkeerds in de thee te hebben gehad. Binnen korte tijd stond het weer 3-2 en was MVV volledig terug in de wedstrijd. Eindhoven was van de schrik bekomen en knokte voor elke meter. Zo kreeg het de wedstrijd weer terug onder controle. Lieder en van den Boomen waren dichtbij een treffer om zo de wedstrijd in het slot te gooien.

Kort voor tijd leek het alsnog fout te gaan voor Eindhoven. Een ongelukkige actie van Matthys op de achterlijn zorgde ervoor dat de scheidsrechter de bal op de stip legde. (Overigens werd er gefloten voor een terechte penalty door een verder wederom dra-ma-ti-sche scheidsrechter)
Gelukkig zorgde Swinkels met een geweldige redding ervoor dat de lange zijde ontplofte van vreugde en Eindhoven de drie punten kon bijschrijven.
Zodoende kon de winst met de supporters worden gevierd en besloot Doriano met een dansje!