Eindhoven doet zichzelf tekort in Den Bosch

Eindhoven doet zichzelf tekort in Den Bosch

Na vijf duels zonder nederlaag is FC Eindhoven afgelopen vrijdag weer eens tegen een nederlaag aangelopen. In Den Bosch werd met 3-1 verloren van de plaatselijke FC.

In een 1e helft, waarin het in het begin nog behoorlijk gelijk op ging, kwam FC Den Bosch plotseling op voorsprong. De rechtsback, in zijn eerste paar balcontacten nog alles behalve gelukkig, schoot ineens prachtig binnen. Eindhoven kwam daarna beter in de wedstrijd en Den Bosch had vooral moeite met het hoog druk zetten van onze aanvallers. Nadat eerst Siebe uit een corner overkopte en Kabangu een 1 op 1 kans mistte werd het uiteindelijk op slag van rust alsnog 1-1. Kabangu kopte een voorzet van Lopes binnen. Dik verdiend ook op dat moment.

Na de rust kwam FC Eindhoven sterk uit de startblokken. Branco van den Boomen (wederom de uitblinker) schoot hard op doel en in de rebound had Kabangu FC Eindhoven op voorsprong moeten schieten.

Nadat het spel wat over en weer ging kwam FC Den Bosch toch ineens weer op voorsprong. Een vrije bal werd door Idzes zomaar ingeleverd en de thuisploeg profiteerde daar via Beltrame optimaal van.

Nadat Eindhoven alles of niets ging spelen, maar weinig kansen creëerde, besliste Den Bosch diep in blessuretijd het duel. Brummel maakte de 3-1.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.