Eindhoven in Slowakije, Joris als reporter!

Eindhoven in Slowakije, Joris als reporter!

Nadat het stukje over de “beer uit de Mortel” zo goed ontvangen was (op Facebook ruim 12.000 x bekeken en 123 “likes”) besloten wij als website hem te polsen om een leuk reisverslag te doen van FC Eindhoven in Slowakije. Dagelijks zal Joris een verslagje brengen vanuit Trencin. Hartstikke leuk natuurlijk dat hij dit wil doen. Het eerste stukje heeft hij dan ook al aan ons verzonden:

Dag 1:

Met een goed gevoel na de mooie overwinning op UNA gingen we zaterdagavond nog de bus in, om vervolgens 14 uur lang, op een hoopje gepropt, te overleven tot aan Slowakije. In het begin werden er achter in de bus spelletjes gedaan zoals hartenjagen, waar Wimilio Vink er helemaal niks van snapte maar toch stug door bleef spelen. De fysiotherapeuten speelde de Kolonisten van Katan en door de rest van de groep werd er naar een film gekeken. Bij de eerste stop om half 12 kon iedereen zijn benen even strekken en meteen iets lekkers te eten halen bij de pomp. Ook werd er geld in een gok automaat gestopt en werd er van 1 euro, 5 euro gemaakt (Free food haha). Daarna de bus weer in en proberen te slapen. Weinig oogjes gingen dicht omdat het onmogelijk was om in slaap te komen. Er werd zelfs op het gangpad gelegen om in slaap te komen. En zo lag heel de bus plat en kwam iedereen uiteindelijk toch in slaap.

Dag1

Om kwart over 11 in de ochtend kwamen we aan bij het hotel. Even inchecken en wat eten. Toen snel de spiertjes losgooien door onze fysio omdat velen toch een verkeerde houding hadden aangenomen in de bus. Raar he! Na het losgooien hadden we een paar uurtjes vrij om bij te komen en wat te slapen in het hotel. Om 17 uur gingen we beginnen aan onze eerste training in Slowakije. Vele hadden wat opstart problemen, maar het viel uiteindelijk allemaal wel mee. Na de training werd er wederom gegeten, en een winkeltje opgezocht om water te halen wat wel te drinken was (!). En nu dan een vrije avond waarbij de oogjes snel dicht zullen vallen.

<

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.