Eindhoven in spektakelstuk onderuit + foto’s

Het heeft even wat dagen gekost om de kracht te vinden een stukje te schrijven, want wat was de nederlaag in Dordrecht zuur…

Met een goed gevuld uitvak en een 0-2 voorsprong bij rust leek er afgelopen zaterdag helemaal niets aan de hand. 45 minuten later was alles anders. Dordrecht won, misschien op basis van het spel wel verdiend, door een onterechte strafschop in blessuretijd.

Toch moeten we als supporters vooruit kijken. De club telt weer volledig mee, heeft ondanks de nederlaag reclame gemaakt en verdiend aanstaande vrijdag in het eigen Jan Louwers Stadion goed gevulde tribunes. Tegenstander vrijdag is hekkensluiter FC Oss.

Vanaf deze plaats nog wel een bedankje aan alle supporters die de reis naar Dordrecht hebben meegemaakt!