Eindhoven naar winst in Deventer

Eindhoven naar winst in Deventer

FC Eindhoven heeft de smaakt te pakken. In Deventer versloeg de ploeg van Nascimento ook kampioenskandidaat Go Ahead Eagles. Matchwinner was (wederom) Elisha Sam.

Op het begin van de dag kwam het bestuur en de RvC nog met een duidelijk statement naar buiten. Men gaf in een lang statement openheid van zaken. (Het gehele stuk is hier op de website of op de officiële website van de club te lezen)

Op social media werd positief gereageerd op het statement. De oproep van de beleidsbepalers om de positiviteit rondom de club terug te krijgen werd kracht bijgezet door 2 bussen “voor een zacht prijsje” beschikbaar te stellen. Zo konden jong en oud, ieder op zijn/haar eigen manier, op een positieve manier achter de club gaan staan. Hartstikke fijne actie!

En met die steun van bijna 100 supporters speelde FC Eindhoven wederom een puike wedstrijd. Zeker de 1e helft waren de jongens van Nascimento de bovenliggende partij. Na rust kwam de thuisploeg wat beter in het spel, zonder echt heel gevaarlijk te worden. Nadat Siebe van der Heyden rond de 70e minuut de rode kaart te zien kreeg leek een punt het maximaal haalbare. De ingevallen Elisha Sam dacht daar anders over. Verdediger Bliek schatte een bal compleet verkeerd in en Sam liet zien hoe snel hij was. Als een echte spits schoot hij vervolgens hard op doel, binnen!

Zo blijft de geweldige reeks van FC Eindhoven maar doorgaan. Komende weken wachten wederom zware tegenstanders. Maar in deze vorm kunnen wij van iedereen winnen!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.