Eindhoven start oefencampagne met overtuigende zege

Dat is eens wat anders, een wedstrijd van FC Eindhoven bekijken via een live YouTube verbinding. FC Eindhoven speelde vandaag de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het trainingskamp in Slowakije. Tegenstander was het beloftenelftal van AS Trencin.

Tijdens het duel, dat 2×30 minuten zou duren, was de controle volledig voor FC Eindhoven. De ploeg van de nieuwe trainer Wilfred van Leeuwen speelde een aardige pot voetbal. Fel, leuke combinaties en het enthousiasme straalde ervanaf. Eindhoven begon met de volgende elf spelers:

Smit; Horsten, de Wilde, Matthys, Kuiper; vd Boomen, Deschilder, Swinnen; Carlone, Lieder, vandeVelde

Bij rust stond het 0-1 door een doelpunt van Mart Lieder. Na rust liet Eindhoven het netje flink trillen. De ingevallen van Vaerenbergh scoorde kort na rust de 0-2 en vervolgens maakte jeugdspeler Joran Vermeulen een loepzuivere hattrick. In de slotfase redde AS Trencin nog de eer, 1-5.

Zaterdag speelt FC Eindhoven de volgende oefenwedstrijd. Dit keer wat dichter bij huis. Om 16.00u kan iedereen de ploeg van Wilfred van Leeuwen aan het werk zien tegen SV Valkenswaard. Kom kijken naar het vernieuwde FCE!