Eindhoven wint de derby!

In de voor Eindhoven altijd lastige uitwedstrijd in Helmond heeft de ploeg van JP de Jong een 1-2 zege geboekt.

Het spelbeeld was duidelijk. Eindhoven dicteerde, liet de bal rondgaan en werd een aantal keren echt gevaarlijk. Alleen in de eerste 10 minuten na rust was de thuisploeg de betere en kreeg het enkele kansen. Voor rust had Anthony vd Hurk Eindhoven op voorsprong gebracht. Kort na rust was het Brouwers die beide ploegen weer op gelijke hoogte bracht. Een individuele actie van Lagouireh op rechts gevolgd door een strakke voorzet zorgde ervoor dat Sequira de bal ongelukkig in eigen doel werkte.

De supporters in het uitvak waren 90 minutenlang  in opperbeste stemming. Complimenten aan iedereen. Jong en oud hebben er gisteren samen een mooi voetbalfeestje van gemaakt!