FC Eindhoven op bezoek bij Den Bosch: De voorbeschouwing

FC Eindhoven op bezoek bij Den Bosch: De voorbeschouwing

FC Eindhoven gaat morgenavond op bezoek bij FC Den Bosch. De club waar het onrustig is, en waar supporters moeten afwachten wat er nou precies allemaal gaat gebeuren. In principe misschien wel een goed moment om ze te treffen. Met zes punten uit twee wedstrijden gaat er in ieder geval met vertrouwen richting Den Bosch worden gereden.

Bij FC Eindhoven ontbreken morgen een aantal spelers. De belangrijkste afwezige is toch wel Jort van der Sande. De spits had zich tegen zijn oude club heel graag willen laten zien maar moet de komende 3 maanden vanaf de zijlijn toekijken. Ook Ze Pedro, Burgering, Faber  en Janssen zijn afwezig vanwege blessures.

Hoe trainer Ernie Brandts morgen gaat spelen is nog wel een beetje een verrassing. Op de training werden verschillende varianten uitgeprobeerd. Achterin lijkt Vermeulen wel de vervanger te gaan worden van Ze Pedro, aan het middenveld zal niet gesleuteld worden maar voorin kan er nog wel eens wat verrassends uit de hoge hoed komen. Kiest hij voor Cicilia in de spits? Of toch voor Daniels? Of kiest hij zelfs nog voor een andere invulling? Over 24 uur weten we meer.

Tegenstander : FC Den Bosch

De Bosschenaren begonnen de competitie iets minder goed. Tegen Jong PSV, in ons mooie Jan Louwers Stadion, behaalde het een punt door met 2-2 gelijk te spelen. Afgelopen vrijdag verloor het echter in eigen huis met 0-1 van Telstar. Zodoende zal FC Den Bosch ook vol voor de drie punten gaan. De ploeg van Erik van der Ven heeft nog altijd behoorlijk wat kwaliteit in de ploeg. Toch valt niet te ontkennen dat door alle onrust deze zomer de ploeg niet meer zo sterk is als het voorgaande seizoen. Met Velkov en Vaisanen staat er centraal achterin natuurlijk nog wel een goed centraal duo en doelman Van Der Steen is nog altijd een van de betere keepers in deze competitie. Met ervaren routiniers Verbeek en van Moorsel beschikt het ook over een goed middenveld. Het zal dus niet zomaar even een zege gaan worden voor onze FC!

Bij FC Den Bosch maakt men (momenteel) geen gebruik van oud-Eindhoven speler Jens van Son. De routinier is een dure kracht en gezien de financiële “problemen” in Den Bosch hoopt men nog afscheid te nemen van Jens. (Jens, wat mij betreft altijd weer welkom aan de Aalsterweg!)

Vermoedelijke osptelling FC Den Bosch: Van der Steen; Deijl, Väisänen, Velkov, Dkidak; Felida, Verbeek, Van Moorsel, Abdullahi; Trotman, Rodrigues.

Uitsupporters

Op dit moment zijn er 84 supporters die een kaart hebben aangeschaft voor het uitvak. Wil je last-minute nog mee? Dat kan! Opgeven voor de busreis kan nog altijd via www.fceuitkaarten.nl

Liever op eigen vervoer? Dat kan ook! Morgen tussen 9-17.00u zijn de kaarten, a 6 euro, te koop bij de administratie van het Jan Louwers Stadion! Dus op naar Den Bosch, steun onze jongens!


Geef een reactie

1 Reactie(s)

  1. Avatar
    augustus 22, 2019

    Als ik Branco was zou ik niet naar de graafschap gaan, geen goeie club voor hem, ik vind dat hij veel beter kan