FC Eindhoven start voorbereiding seizoen 21/22

FC Eindhoven start voorbereiding seizoen 21/22

FC Eindhoven start morgenvroeg met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Helaas moet dit nog gebeuren zonder de aanwezigheid van onze supporters.

Of er morgen ook al een hoofdtrainer op het veld staat is nog even afwachten maar sowieso zullen Pascal Maas, en nieuwkomers Hans Segers en Paul Beekmans, wel op het veld staan.

Naast de contractspelers die al vastliggen zullen jongens uit de eigen academy de kans krijgen om zich te laten zien. Afgelopen seizoen kreeg een aantal van hen al speelminuten.

Met in het achterhoofd de verlaagde (spelers) begroting zullen de verwachtingen dit seizoen wat realistischer zijn dan voorgaande jaren. Wat voor mij (en vele andere supporters) het belangrijkste zal zijn is dat er een team komt te staan dat graag voor de club wil spelen en 200% inzet toont. Competitief in elk duel, en als er dan een duel verloren gaat dan is er in ieder geval de hele wedstrijd voor elke meter gestreden. Een team waar we ons mee kunnen identificeren.

Het gaat dus weer beginnen. Vorig seizoen is alweer vergeten. Dit seizoen gaan we (zoals het er nu naar uitziet) weer heel het seizoen onze club in het stadion kunnen steunen. Doe dit dan ook! Verleng je seizoenkaart of neem er eentje. Samen weer achter blauw en wit. De corona ellende heeft namelijk ook laten zien dat wij niet zonder ons uitje aan de Aalsterweg kunnen!

Forza FC Eindhoven! Hup blauwwit!

<

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.