FC Eindhoven vergeet periode te pakken

FC Eindhoven vergeet periode te pakken

Het had zo een mooie avond kunnen worden. De sfeer was top, goed gevulde tribunes, mooie sfeeractie, Willem II dat won in Dordrecht en toch was er geen feest aan de Aalsterweg. FC Eindhoven verloor zelf, onnodig, met 1-2 van jong Ajax.

Zwak begin

Eindhoven leek nerveus in de eerste helft, was geen schim van de ploeg die we tot nu toe aan het werk hebben gezien. Jong Ajax bleek ook nog eens de beste ploeg te zijn die Eindhoven tot nu toe had getroffen. Met oa Enoh, Klaassen en Sana in de ploeg lieten de gasten met name in de eerste helft goed voetbal zien. Eindhoven stond bij rust dan ook terecht met 1-2 achter.

Geweldige inzet

Ondanks dat het voetbal niet altijd even goed was liet de ploeg van JP de Jong wel zien over een enorme vechtlust te beschikken. Na rust werden de mouwen opgestroopt en drong Eindhoven constant aan, het net werd echter niet meer gevonden.

Kop op

Ondanks de nederlaag moeten we niet vergeten waar we vandaan komen. Na het teleurstellende voorgaande seizoen is het momenteel weer genieten aan de Aalsterweg. Publiek begint weer terug te komen, er staat een hecht team, supporters geloven er weer in en dus allemaal kop op!

Vrijdagavond speelt Eindhoven de lastige uitwedstrijd in Tilburg tegen Willem II. Ook daar kunnen de spelers weer alle steun gebruiken. Tot woensdag 18.00u kun je jezelf nog opgeven. Nog niet gedaan? Mail dan even naar webmaster@eindhoven1909.nl

Voor de foto’s klik HIER

<

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.