FC Eindhoven verwent publiek

FC Eindhoven verwent publiek

FC Eindhoven heeft de 1e thuiswedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. In het eigen Jan Louwers Stadion werd FC Dordrecht met 5-1 verslagen. Marcelo Lopes maakte drie doelpunten.

Om 18.30 uur opende de poorten van het Jan Louwers Stadion voor de eerste keer dit seizoen. Zo begon de avond goed, Chris Aelberts had in Cafe1909 een paar vaatjes bier beschikbaar gesteld (nogmaals bedankt Chris!), er was een ‘panna’ veldje geplaatst voor de jeugd, een ballonnenkunstenaar zorgde voor wat fraaie nieuwe mutsen en de jeugd t/m 15 jaar kon gratis de wedstrijd bezoeken. Zo zaten er tussen de 2.381 toeschouwers veel jeugdige kijkers. Goed om te zien dat zij de weg naar het Jan Louwers Stadion hadden gevonden.

De 1e helft van de wedstrijd ging nog gelijk op en FC Eindhoven had het soms moeilijk met de rappe voorhoede van FC Dordrecht. Toch ging de ploeg van Ernie Brandts rusten met een voorsprong. Sleegers ging op links goed door en gaf de bal perfect voor op Marcelo Lopes, 1-0.

Na de rust een ander beeld. FC Eindhoven kwam beter in de wedstrijd en maakte er een heerlijk avondje van. Captain Branco van den Boomen (laten we hopen dat hij blijft!) bracht, met een prachtig schot, FCE op 2-0. Vervolgens begonnen Joey Sleegers en Marcelo Lopes aan hun duel ‘man van de wedstrijd’. Eerst bracht Lopes op aangeven van Sleegers de stand op 3-0. Vervolgens zorgde Sleegers zelf voor de 4-0. De 5-0 kwam weer van de voet van Lopes, die daarmee zijn 3e van de wedstrijd maakte en dus de wedstrijdbal mee naar huis mocht nemen.

Dat FC Dordrecht nog de 5-1 mocht maken was alleen even zuur voor de kijkers op teletekst pagina 830. Want het “wij staan bovenaan” klonk even daarvoor nog vanaf Vak-D.

Zo start FC Eindhoven dus goed aan het nieuwe seizoen. De ploeg lijkt echt een stuk sterker geworden. Laten we hopen dat met deze groep er ook echt weer meegestreden kan gaan worden om een plek in de play-offs.


Op naar Den Bosch

A.s. vrijdag speelt FC Eindhoven het volgende competitieduel. Ditmaal gaan we op bezoek bij FC Den Bosch. Laten we onze jongens ook daar steunen!

De bus vertrekt om 18.30 uur vanaf Cafe1909. We hebben een dubbeldekker bus beschikbaar gesteld. Opgeven kan via www.fceuitkaarten.nl

Liever op eigen vervoer naar deze wedstrijd? Dat kan! De kassa van het uitvak is echter wel gesloten dus je kaart dien je vooraf te kopen bij de administratie van ons eigen Jan Louwers Stadion. Dit kan van maandag tm vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur.

Tot dan!

(foto met dank aan www.fc-eindhoven.nl)

<

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.