Hoe het ook gaat eindigen, nu al een top seizoen

Hoe het ook gaat eindigen, nu al een top seizoen

Het is half April en rondom het Jan Louwers Stadion praten we nog steeds over directe promotie. Hoe mooi is dit? En ook als het niet zou gebeuren, dit seizoen is nu al top! Genieten doen we, dromen doen we en dan gaan we het beleven en meemaken de komende weken.

Met de technische staf van Rob Penders, en de fijne fitte groep spelers, hebben we dit seizoen al veel mooie momenten meegemaakt. Veel samen kunnen juichen. Maar de komende 4 duels kunnen zomaar eens de echte finales gaan worden.

Vanavond is het Jan Louwers Stadion vol. 4.000 supporters, dat is alweer even geleden. De achterban is er weer in gaan geloven. Ook de uitwedstrijden worden dit seizoen goed bezocht. En voor zowel Telstar als Volendam zijn al 4 bussen geregeld om de Blue White Army te vervoeren!

De grote winst die we als club boeken zijn niet alleen de goede resultaten. Er is weer rust binnen de club, mensen in de juiste rol, beleidsmakers met hart voor de club. De jeugdopleiding groeit, gaat steeds meer spelen op een hoger niveau. Mensen willen weer bij FC Eindhoven horen. We hadden een paar magere jaren maar hopelijk is dit goede seizoen een opstapje naar nog veel meer.

Wat we ook zien is de nieuwe aanwas. Jongere supporters die de Aalsterweg weten te vinden. Vanuit Valkenswaard, Westerhoven en soms zelfs Bladel en Eersel. Maar ook gewoon uit Geldrop, Son en ons eigen Eindhoven. Kijk vanavond maar eens goed rond, de vergrijzing van onze club is aan het verdwijnen. We hebben jaren geroepen dat we meer jongere aanwas nodig hadden en die tijd lijkt nu aangebroken. Met een ietwat andere voetbalbeleving dan onze oudere supporters. Maar allemaal met hetzelfde doel. FC Eindhoven zien presteren, er onderdeel van zijn en samen ooit die ene droom waarmaken : Terug naar de Eredivisie!

Laten we vanavond massaal achter onze jongens gaan staan, forza FC Eindhoven!

<

3 Reactie(s)

 1. Avatar
  april 17, 2022

  Ga ik mijn haar verven.

 2. Avatar
  april 15, 2022

  Het is na de winterstop heel leuk om naar FC Eindhoven te gaan. Je weet gewoon dat er een goed team staat dat er alles aan doet om te winnen, en aangemoedigd wordt door enthousiaste supporters.
  Promotie zou natuurlijk geweldig zijn, dit seizoen kan het ├ęcht.

 3. Avatar
  april 15, 2022

  Zo is het. Mooi artikel.