Hoe komt FC Eindhoven de winterstop uit?

Hoe komt FC Eindhoven de winterstop uit?

Wie het weet mag het zeggen… FC Eindhoven zal zich de tweede seizoenshelft moeten herstellen van flink wat dompers in de laatste weken voor de winterstop. Grote nederlagen tegen Cambuur, Volendam en NEC kwamen hard binnen. Als excuus kon vaak het aantal geblesseerden gebruikt worden. En ja het gemis van Sleegers, Ze Pedro, van der Sande en af en toe ook de Rooij, Idzes, Lopes hielp niet mee. Wat dat betreft kwam de winterstop misschien wel op het juiste moment.

Inmiddels zijn Idzes, de Rooij, Ze Pedro en van der Sande weer volledig fit. Lopes en Daniels bijna, en verwachten we Sleegers eind Februari weer terug. Het gemis van een opkomende back als Seedorf werd afgelopen weken ook gemist. Afgelopen woensdag werd bekend dat FC Eindhoven zich heeft versterkt met Justin Ogenia. Een jonge rechtsback die voor de rest van het seizoen overkomt van Willem II. Op basis van zijn eerste training een type speler die we goed kunnen gebruiken. Sterk, snel en graag mee opkomend, de verwachting is dan ook dat hij direct zal gaan starten.

Vanavond wacht Telstar. Een ploeg die je alleen als “concurrent” kan zien als je nog volop wil gaan strijden voor de play-offs. Daarom mag er vanavond sowieso niet verloren worden. Ruim 40 supporters zullen de ploeg ook vanavond weer steunen, je kunt daar overigens nog bij zijn! Tot 17.00 uur verkoopt de club eigen vervoer kaarten bij de administratie van het Jan Louwers Stadion en via www.fceuitkaarten.nl boek je nog een plek in de bus!

Vermoedelijke opstelling: Swinkels; Ogenia, Peijnenburg, Biemans, Ze Pedro; Essikal, Idzes, Makasi; Bourard, vd Sande, De Rooij

Foto met dank aan www.fc-eindhoven.nl

<

1 Reactie(s)

  1. Avatar
    januari 12, 2020

    Vraag is inmiddels luid en duidelijk beantwoord, vrees ik.