Joey Sleegers : “Hoop snel de supporters weer blij te maken”

Joey Sleegers : “Hoop snel de supporters weer blij te maken”

De supporters hebben er even op moeten wachten maar morgen lijkt het dan zover. De “Messi van de Aalsterweg” is terug in de wedstrijdselectie. Enkel een positieve coronatest kan nu nog roet in het eten gooien.

Op 21 oktober 2019 raakte hij geblesseerd in het duel met Jong PSV. Vervolgens sloeg in Nederland de corona crisis toe en werd de competitie abrupt beƫindigd. In de voorbereiding op dit seizoen maakte Joey nog wel minuten maar moest hij uiteindelijk opnieuw afhaken met een blessure. Gelukkig gaat het nu weer wat beter met hem en gaat hij ervoor om de komende tijd weer volledig wedstrijdfit te worden. Wij spraken vandaag met Joey.

Hallo Joey, fijn dat je weer kan aansluiten bij de wedstrijdselectie. Hoe gaat het nu precies met je?

Het gaat goed met mij. Na een lange afwezigheid voelt het fijn om morgen weer in de selectie te zitten en mijn eerste minuten te kunnen maken. Ik hoop hierna weer een vervolgstap te kunnen zetten naar meer!

Wat is je mening over de competitiestart tot nu toe?

Tot nu toe vind ik dat we te wisselvallig hebben gepresteerd. We hebben goede dingen laten zien, maar ik weet dat er nog veel meer in deze groep zit. Als we vaker met dezelfde formatie kunnen gaan spelen, zullen we ook als team stappen maken.

Wat zijn de sterkste punten van deze selectie?

Ik denk dat we een goede mix van jong en oud in de selectie hebben. Tevens hebben we, als iedereen fit is, veel creativiteit. Daarnaast hebben we ook jongens erin staan die ervaring hebben en daardoor weten wat er gevraagd wordt.

Welke rol zie jij binnen deze ploeg voor je weggelegd zodra je weer wedstrijdfit bent?

Morgen zit ik voor het eerst weer in de selectie. Fijn om weer deel uit te maken van het team. Zodra ik weer helemaal 100% fit ben om vanaf het begin te starten, ben ik iemand die met mijn aanvallende kwaliteiten voor de goals en creativiteit moet gaan zorgen. En tevens, samen met de oudere jongens, iedereen moet helpen binnen het team.

Is er nog iets dat je de supporters wil meegeven?

Jazeker. Ik ben vooral heel blij dat ik weer onderdeel van het team ben. Als ik straks weer 100% fit ben kunnen jullie verwachten wat jullie van mij gewend zijn, veel goals en assists! Zo hoop ik snel de supporters weer blij te maken!

Wij bedanken Joey voor zijn tijd en wensen hem heel veel succes! We zijn blij dat hij weer terug is.

(foto met dank aan www.fc-eindhoven.nl)

<

2 Reactie(s)

  1. Avatar
    oktober 28, 2020

    Leuk interview en goed om te horen dat hij weer fit begint te worden! Hup Joey!

  2. Avatar
    oktober 28, 2020

    Dat zou mooi zijn. Een fitte Joey is in staat om het team beter te laten renderen. Succes en stay safe!