Nieuwe trainer: Jean-Paul de Jong

Eindhoven heeft een principe overeenkomst bereikt met Jean-Paul de Jong. Maandag zal hij zijn handtekening zetten onder een 2 jarige verbintenis.

De Jong was de laatste jaren actief als jeugdtrainer en trainer van de beloften bij “zijn” FC Utrecht. Doordat er momenteel geen plaats was in de technische staf van het 1e elftal vond Jean-Paul dat het tijd werd om ergens anders voor een kans te gaan. Deze krijgt hij nu dus bij FC Eindhoven.

Als voetballer stond de Jong bekend als iemand met altijd 200% inzet, een gifkikkertje die trouw bleef aan zijn club. Wat dat betreft zou hij wel eens de juiste man op de juiste plaats kunnen zijn. Iets wat er vorig jaar in het team ontbrak en wat de Jong zeker zal moeten gaan overbrengen.

Bij Eindhoven past een trainer die met alle lagen van de bevolking kan omgaan, hart voor de supporters en club heeft, ambitie heeft en dat uitstraalt. Die een collectief kan maken en ook individueel spelers beter kan maken. Wat dat betreft zal FC Eindhoven met de Jong wel eens de juiste persoon hebben aangetrokken. De tijd zal het leren..

Wij van Eindhoven1909 wensen Jean-Paul in ieder geval veel succes!!

<

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.